دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

صحرایی درباره رتبه‌بندی معلمان به صحن علنی مجلس می‌رود

نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: از توضیحات وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سؤال خود درباره رتبه‌بندی معلمان قانع نشده، بنابراین سؤال برای بررسی به جلسه علنی ارجاع شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مقصودی؛ نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، از طرح سوال خود از رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان خبر داد.

 

وی درباره سوال خود از وزیر آموزش و پرورش گفت: نحوه رتبه بندی معلمان، پرداخت مطالبات سال 1400 معلمان و همچنین مشمول نشدن بازنشستگان جدید در اجرای این قانون از جمله محورهای سوال بنده از آقای صحرایی بود.

 

نماینده بروجرد بیان کرد: سوال بنده از وزیر آموزش و پرورش در جلسه اخیر کمیسیون آموزش و تحقیقات بررسی شد و در این جلسه آقای صحرایی پیرامون محورهای سوال بنده توضیحاتی را ارائه کرد.

 

مقصودی ادامه داد: بنده از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع نشدم لذا طبق آیین‌نامه داخلی مجلس سوال بنده به جلسه علنی ارجاع می‌شود و هر زمان که در نوبت دستورکار صحن علنی قرار گیرد وزیر آموزش و پرورش باید در جلسه حضور یافته و به محورهای سوال بنده پاسخ دهد.

 

نماینده بروجرد گفت: در این جلسه درباره رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به نحوه رتبه‌بندی نیز نکاتی از سوی نمایندگان مطرح و تأکید شد که تا پیش از آغاز سال تحصیلی نسبت به این اعتراضات رسیدگی صورت گیرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۳
0
1
رتبه بندی ۱۴۰۰ را چه وقت می خو اهید پرداخت کنید
محمد 1352@
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
0
0
آقای وزیر
مطالبات فرهنگیان را برای یک بار تسویه کن.خودت را خدمتگزار فرهنگیان بدان
وگرنه
شما فقط یک وعده