ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

ارتقای رتبه فرهنگیان بعد از اعتراض به رتبه بندی معلمان

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: ۶۵ درصد معلمان معترض به رتبه‌بندی، به یک رتبه بالاتر ارتقا یافتند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش افزود: رتبه‌بندی جدید از اول مهر امسال اعمال خواهد شد و تلاش می‌کنیم بخشی از معوقات معلمان را تا پایان شهریور پرداخت کنیم.

معلمان برای اطلاع از نتیجه رتبه‌بندی خود با مراجعه به سامانه www.my.medu.ir در قسمت حکم شاغلین می‌توانند احکام اصلاحیه رتبه صادر شده را ملاحظه کنند.

تأییدیه برخی رتبه‌های ۴ از طریق امور اداری شهرستان‌ها دریافت و احکام مربوطه صادر یا در حال صدور است و در طی روز‌های آینده نیز تأییدیه رتبه‌های ۵ ارسال خواهد شد.

در همین ارتباط عادل خالقی؛ رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش نیز پیشتر گفته بود: رتبه‌های جدید ۶۳ هزار معلم شاغل و ۵۶ هزار معلم بازنشسته صادر شد، همچنین تا نیمه‌های مهر به طور کامل فرآیند صدور رتبه‌های جدید به اتمام می‌رسد.

وی افزود: در این مرحله، رتبه‌های جدید ۶۳ هزار معلم شاغل و ۵۶ هزار معلم بازنشسته را تأیید کردیم و صدور احکام آن‌ها توسط مناطق آموزش و پرورش انجام خواهد شد، همچنین تا نیمه‌های مهر به طور کامل فرآیند صدور رتبه‌های جدید به اتمام می‌رسد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری درباره معلمان فاقد رتبه گفت: تعداد معلمان فاقد رتبه بعد از بررسی اعتراضات کاهش داشته و هم اکنون تعداد آن‌ها اندک است.

برخی که همچنان رتبه‌ای ندارند به دلیل مشکل در مدارک آنهاست و وضعیت معلمانی که در بارگذاری مدارک دچار مشکل شدند را مجدد بررسی خواهیم کرد؛ به عنوان مثال، برخی معلمان با مدرک دکترا و ۲۸ سال سابقه کار، رتبه یک کسب کرده‌اند که این قبیل از افراد به صورت حضوری برای بررسی دعوت می‌شوند.

به گفته خالقی، به طور میانگین ۶۵ درصد معلمان در مرحله بررسی اعتراضات یک رتبه ارتقا داشتند همچنین بازنگری آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان از مهر آغاز می‌شود و دستخوش تغییرات خواهد شد. / روزنو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار