ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

مهدی طارمی تیتر یک روزنامه‌های ورزشی معتبر پرتغال

مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتو امروز تیتر یک روزنامه‌های ورزشی معتبر کشور پرتغال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طارمی در پی برتری ۴ بر صفر سه‌شنبه شب تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه مقابل آنگولا پاسخ اظهارات نژادپرستانه کارلوس خاویر کاپیتان سابق تیم اسپورتینگ و کارشناس فعلی شبکه تلویزیونی این باشگاه پرتغالی را داد و گفت: «واقعیت این است که او یکسری صحبت‌ها انجام داد که به ملیت مربوط بود و تنها به من ربط نداشت. فدراسیون از من پرسید مایل هستی بیانیه بدهیم؛ من هم گفتم برای من فرقی ندارد و یک جنبه ملی دارد. اگر دوست دارید، جواب بدهید، چون به هر حال این توهین نژادپرستانه بود. برای من چیز خاصی نبود. بیانیه‌ای هم که باشگاه اسپورتینگ منتشر کرد در واقع بی‌احترامی به خودشان بود تا من، چون تصمیمات داوری با کمک VAR گرفته می‌شود. به هر حال با گلزنی‌هایم جبران خواهم کرد».

روزنامه‌های ورزشی معتبر کشور پرتغال در شماره‌های امروز (پنجشنبه) خود مهدی طارمی را تیتر یک‌شان قرار دادند و پاسخ او به اظهارات اخیر اسپورتینگی‌ها را روی جلد آوردند.

روزنامه «اُ ژوگو» ضمن چاپ تصویر طارمی نوشت: «طارمی مهاجم پورتو به انتقادات درباره شبیه‌سازی‌ها پاسخ داد؛ اسپورتینگ به داوران بی‌احترامی کرد و انتقادات را به سمت آلوالده (اشاره به اسپورتینگ) برگرداند».

روزنامه «رکورد» پرتغال با انتشار تصویر طارمی روی جلد خود نوشت: «حمله طارمی به شیر‌ها (لقب اسپورتینگ). واکنش مهاجم پورتو به بیانیه اسپورتینگ».

روزنامه «آبولا» هم گوشه‌ای از جلد امروز خود را به طارمی اختصاص داد و نوشت: «انتقاد طارمی مهاجم پورتو از اسپورتینگ در جنجال شبیه‌سازی»./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر