دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

کنعانی: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم به رهبر فرقه منافقین تریبون می‌دهد؟

کنعانی: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم به رهبر فرقه منافقین تریبون می‌دهد؟ سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر فرقه تروریستی منافقین در خاک خود تریبون بدهد؟
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به سفر سرکرده گروهک تروریستی منافقین به بروکسل پایتخت بلژیک به منظور سخنرانی در تجمع این گروهک در پیامی به زبان انگلیسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به جنایات و ترورهای سنگین گروهک تروریستی مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) علیه مردم ایران و ماهیت فریبکارانه آنها که نهادهایی مانند پارلمان اروپا به آن اذعان دارند، چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر این فرقه در خاک خود تریبون بدهد؟

 

حضور سرکرده این گروهک تروریستی در بلژیک در حالی صورت گرفته که در فوریه ۲۰۲۳ اتحادیه اروپا ‌با صدور قطعنامه‌ای، این گروهک را متهم به ارعاب، شکنجه و قتل کرده و از اقدامات گمراه کننده منافقین در سوءاستفاده از نمایندگان اروپایی در اتحادیه اروپا انتقاد کرد.

 

پارلمان اروپا در فوریه سال ۲۰۲۳ با تشکیل کمیته ویژه دخالت خارجی در روند‌های دموکراتیک در اتحادیه اروپا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای جلوگیری از دخالت خارجی در این پارلمان تهیه کرد که در ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۳ تصویب شد. اتحادیه اروپا در سال ۱۳۸۷ گروهک تروریستی منافقین را از فهرست گروه‌های تروریستی خود خارج کرد.

 

سرکرده گروهک تروریستی منافقین چندی پیش و در ادامه دوره‌گردی‌هایش به پارلمان ایتالیا رفت که این اقدام منجر به احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت امور خارجه انجامید و به وی گفته شد که این اقدام مصداق بارز ترویج و تشویق تروریسم است.

 

سخنگوی وزارت خارجه پنجم تیر ۱۴۰۲ نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران در این باره اظهار داشت: این سازمان تروریستی کارنامه سیاه و ثابت شده‌ای دارد و ماهیت تروریستی این سازمان بر کسی پنهان نیست. این سازمان با این ماهیت در هر کجا قرار بگیرد می‌تواند برای میزبانان محل خطر و تهدید باشد. بیش از ۱۷ هزار از شهروندان ایرانی اعم از دولتمردان، نمایندگان مجلس و شهروندان عادی توسط این سازمان تروریستی ترور شدند و در هر کجا هستند باید مورد بازخواست و پیگرد کشورهای میزبان قرار بگیرند.مسؤولیت هر کشوری است که اعضای این سازمان در آنجا قرار دارند که اقدام لازم را برای برخورد حقوقی و قضایی علیه آن انجام دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده