شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

واکنش حزب‌الله لبنان به تحریم رسانه‌های ایرانی توسط آمریکا

جنبش حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای ضمن محکومیت تحریم رسانه‌های ایرانی توسط آمریکا، همبستگی خود را با این موسسات و افراد اعلام و تاکید کرد: حامی نقش آن‌ها در مقابله با دشمن و حمایت از مقاومت هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حزب‌الله لبنان امروز (شنبه، ۱۶سپتامبر) تحریم‌های جدید آمریکا علیه موسسات رسانه‌ای ایران و تعدادی از مسئولان و کارکنان آن‌ها را محکوم کرد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، حزب‌الله در بیانیه‌اش تاکید کرد: ما همبستگی کامل خود را با تمامی این موسسات رسانه‌ای و افراد آسیب‌دیده از تحریم‌ها اعلام و از نقش آن‌ها در مقابله با دشمن و حمایت از مقاومت حمایت می‌کنیم.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز گذشته، جمعه به بهانه‌های دروغین حقوق بشری و تلاش برای دخالت در امور داخلی و ایجاد تنش و ناآرامی در جمهوری اسلامی ایران، تحریم‌های جدیدی را علیه موسسات رسانه‌ای و کارکنان آن‌ها اعلام کرد.

 

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اُفک) وابسته به وزارت خزانه‌داری آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که خبرگزاری «فارس»، خبرگزاری «تسنیم» و شبکه «پِرِس تی‌وی» به لیست تحریم‌های این کشور اضافه شده‌اند.

 

در بیانیه این دفتر اذعان شده بود که وزارت خزانه‌داری آمریکا، ۲۵ شخص از جمله «پیام تیرانداز» مدیرعامل خبرگزاری فارس و ۴ مؤسسه رسانه‌ای (رسانه‌های فوق‌الذکر بعلاوه شرکت یافتار پژوهان پیشتاز یارانش) را به بهانه «سرکوب آزادی بیان و محدود کردن دسترسی آزاد به اطلاعات» تحریم کرده است.

 

این ادامه بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده بود: «امروز اُفک ۲۹ فرد و نهاد را در ارتباط با سرکوب خشونت‌آمیز اعتراض‌های سراسری توسط رژیم ایران در پی کشته شدن مهسا امینی و تلاش‌های مستمر رژیم برای ساکت کردن صداهای مخالف و محدود کردن دسترسی به اینترنت آزاد، تحریم کرد»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار