مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

وزیرخارجه معزول لیبی در آرایشگاه معروف ترکیه رویت شد!

طبق روایت یک روزنامه‌نگار لیبیایی، «نجلا المنقوش» وزیر خارجه معزول این کشور که گفته شده بود به یک کشور اروپایی فرار کرده، در یکی از گران‌ترین آرایشگاه‌های ترکیه رویت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «خلیل الحاسی» روزنامه‌نگار لیبیایی امروز شنبه (۱۶ سپتامبر) تصویری از «نجلا المنقوش» وزیرخارجه معزول لیبی را در حساب شخصی‌اش در «ایکس» منتشر کرد و خبر داد که او در ترکیه است.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «روسیا الیوم»، این روزنامه‌نگار لیبیایی می‌نویسد: «من به طور اختصاصی این عکس نجلا المنقوش، وزیر امور خارجه را منتشر می‌کنم که در گران‌ترین آرایشگاه ترکیه با بودجه عمومی کشور است».

 

با وجود آنکه صحت این تصویر تاکنون رد یا تایید نشده، انتشار آن باعث واکنش‌های زیادی در میان کاربران لیبیایی شده است؛ به ویژه با توجه به شرایط خاص و بحرانی که این کشور پس از طوفان دانیال از سر می‌گذراند و جان هزاران نفر را گرفت.

 

الحاسی در توئیت دیگری با بازنشر اسناد و تصاویری از «لمیاء بوسدره» و «هناء القلال» دو دوست المنقوش، مدعی فساد مالی و اداری آن‌ها در وزارت خارجه این کشور شده و نوشت: این سه دختر از شهر بنغازی، بالاترین درآمد را لیبی دارند و در فساد با فاسدترین مردان حکومت رقابت می‌کنند!

 

المنقوش اواخر ماه آگوست، پس از آن که دیدارش با «ایلی کوهن» وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی در ایتالیا فاش شد، از کشور گریخت. دیدار او با مقام صهیونیست موجب اعتراضات خیابانی، انتقادات تند از دولت «عبدالحمید الدبیبه» و واکنش‌های شدید ملی شد.

وزیرخارجه معزول لیبی در آرایشگاه معروف ترکیه رویت شد!

پیش‌تر منابعی در دولت وحدت ملی لیبی گزارش داده بودند که نخست‌وزیر، المنقوش را پس از تعلیق از کار به تحقیقات دادگاهی ارجاع داده و از سِمت خود به عنوان وزیر امور خارجه برکنار کرده است.

 

براساس گزارش‌های رسانه‌ای وزیرخارجه معزول لیبی ابتدا با خانواده به ترکیه گریخته بود. پس از آن اعلام شد که او چند ساعت بعد ترکیه را به مقصد انگلیس ترک کرده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار