محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

لطف ویژه قلعه‌نویی به پرسپولیس و یحیی

به نظر می‌رسد وحید امیری کاپیتان تیم پرسپولیس مشکلی برای همراهی تیمش در دیدار با النصر عربستان نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بدون کوچک‌ترین تردیدی وحید امیری یکی از کلیدی ترین بازیکنان یحیی گل‌محمدی در پرسپولیس است.

 

وحید امیری در حالی جزو ۵ بازیکن دعوت شده پرسپولیس به اردوی تیم ملی فوتبال ایران بود که بخاطر آسیب دیدگی نتوانست در نخستین مسابقه تدارکاتی مقابل بلغارستان به میدان برود و در تمرینات گروهی نیز حضور نداشت که این وضعیت همچنان برای او ادامه دارد.

 

ستاره چپ‌پای پرسپولیس که در چهار هفته ابتدایی فصل جدید لیگ برتر جزو مهره‌های اصلی سرخ پوشان بوده و نقش مهمی در روند امتیازگیری این تیم داشته، با مصدومیت بدموقع نتوانست برای تیم ملی ایران به میدان برود، اما شرایط او خیلی زود بهبود پیدا کرد. او که از ناحیه همسترینگ مصدوم شده بود، پس از بازی با بلغارستان یکی دو روزی با پزشکان تیم ملی کار کرد اما در ادامه به تمرینات گروهی اضافه شد.

 

وحید امیری می‌توانست در دیدار دوستانه با آنگولا هم به میدان برود اما امیر قلعه‌نویی به خاطر پرسپولیس نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ریسک نکرد. وحید امیری در دیدار تدارکاتی مقابل آنگولا، به همراه خداداد عزیزی و هومن افاضلی مشاوران فنی امیر قلعه‌نویی، این دیدار را از روی سکوها تماشا کرد تا مهیای بازی با النصر عربستان شود.

 

بنابراین می‌توان گفت امیر قلعه‌نویی با این تصمیم خود به نوعی به یحیی گل‌محمدی و تیم پرسپولیس لطف کرد!/ خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار