حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

جزئیات دستگیری عامل انتحاری در تبریز

جزئیات دستگیری عامل انتحاری در تبریز معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی جزئیات دستگیری عامل انتحاری که قصد کشته سازی در بین مردم و پلیس تبریز در فراخوان ضد انقلاب را داشت، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هاشم شعفی در تشریح این خبر گفت: در ۲۵ شهریور ۱۴۰۲ همزمان با فراخوان‌های گسترده عناصر ضد انقلاب مبنی بر تجمع و ایجاد نامنی در کشور یکی از عوامل وابسته به جریانات ضد انقلاب که قصد عملیات انتحاری با هدف کشته سازی در بین مردم و پلیس در سطح شهر تبریز را داشت با هوشیاری مأموران اطلاعاتی و یگان ویژه دستگیر شد.

وی افزود: این فرد که با برنامه ریزی قبلی نسبت به تهیه تعداد کپسول ۱۱ کیلویی و پنج کیلویی و دستکاری آن‌ها و مخدوش نمودن پلاک خودرو و با نقشه قبلی قصد ایجاد نامنی در میدان نماز تبریز را داشت که با دعای خیر مردم حزب الله و شهید پرور و با عنایات خداوند منان و با هوشیاری عوامل موجود در میدان دشمن به اهداف خود نرسید و در این مأموریت خود ناکام ماندند و یکی از هدف‌های اصلی آن‌ها در کشته سازی خنثی شد.

سرهنگ شعفی با بیان اینکه از این فرد تعداد چهار عدد کپسول گاز ۱۱ کیلویی و یک عدد کپسول گاز پنج کیلویی آماده انفجار کشف و ضبط شد، افزود: تحقیقات تکمیلی از متهم در حال انجام است.

معاون اجتماعی استان در پایان از شهروندان خواست؛ در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. / مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار