پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

جزئیات دستگیری عامل انتحاری در تبریز

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی جزئیات دستگیری عامل انتحاری که قصد کشته سازی در بین مردم و پلیس تبریز در فراخوان ضد انقلاب را داشت، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هاشم شعفی در تشریح این خبر گفت: در ۲۵ شهریور ۱۴۰۲ همزمان با فراخوان‌های گسترده عناصر ضد انقلاب مبنی بر تجمع و ایجاد نامنی در کشور یکی از عوامل وابسته به جریانات ضد انقلاب که قصد عملیات انتحاری با هدف کشته سازی در بین مردم و پلیس در سطح شهر تبریز را داشت با هوشیاری مأموران اطلاعاتی و یگان ویژه دستگیر شد.

وی افزود: این فرد که با برنامه ریزی قبلی نسبت به تهیه تعداد کپسول ۱۱ کیلویی و پنج کیلویی و دستکاری آن‌ها و مخدوش نمودن پلاک خودرو و با نقشه قبلی قصد ایجاد نامنی در میدان نماز تبریز را داشت که با دعای خیر مردم حزب الله و شهید پرور و با عنایات خداوند منان و با هوشیاری عوامل موجود در میدان دشمن به اهداف خود نرسید و در این مأموریت خود ناکام ماندند و یکی از هدف‌های اصلی آن‌ها در کشته سازی خنثی شد.

سرهنگ شعفی با بیان اینکه از این فرد تعداد چهار عدد کپسول گاز ۱۱ کیلویی و یک عدد کپسول گاز پنج کیلویی آماده انفجار کشف و ضبط شد، افزود: تحقیقات تکمیلی از متهم در حال انجام است.

معاون اجتماعی استان در پایان از شهروندان خواست؛ در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده