اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

جبران بخشی از کمبود لاستیک سواری از انبارها

میرزایی گفت: بخشی از کمبود لاستیک سواری در کشور را با خالی کردن انبارها جبران کرده‌ایم تا مشکلی در بازار ایجاد نشود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمال میرزایی گفت: قیمت برخی از مواد اولیه تولید لاستیک همزمان با افزایش جهانی قیمت نفت ، شرایط سیاسی جهان و نرخ ارز تغییر کرد که در تمام بخش های تولید صنعت تایر اثر گذار بوده است .

به گفته رئیس انجمن صنعت تایر، نرخ ارز در صنایع پتروشیمی ۳۱ تا ۴۰ درصد تغییر داشته و نرخ نهاده ها هم ۴۱ درصد رشد داشته است.

او می گوید: ۸۰ درصد قیمت تمام شده لاستیک، مواد اولیه است و در حال حاضر قاچاق معکوس باعث کمبود تایر در بازار شده و به دلیل افزایش تقاضا شاهد نوسان قیمتی بوده ایم.

میرزایی گفت: ما درخواست اصلاح قیمت از اسفند سال ۱۴۰۰ تا بهمن سال ۱۴۰۱ را داشته ایم اما در طی دو سال گذشته با اصلاح قیمت ۳۰ درصدی موافقت شده است.

رئیس انجمن صنعت تایر افزود: در حال حاضر به دلیل این مشکلات تایر تبدیل به کالای سرمایه ای شده است. حمایت از صنعت تایر و جلوگیری از رانت و قاچاق معکوس خود زمینه ساز جلوگیری از سرمایه ای شدن این کالا می شود.

او گفت: در صورتی که به یک تعادل در حوزه تولید برسیم ما شاهد بهبود وضعیت این بازار خواهیم بودچراکه در حال حاضر یک میلیون حلقه کمبود لاستیک داریم و خرید مازاد و سرمایه ای هم باعث برهم خورد بازار لاستیک شده است.

میرزایی بیان کرد: با طراحی سامانه یکپارچه و ارائه لاستیک از طریق نمایندگی، مدیریت توزیع داشته ایم اما متاسفانه شاهدآن هستیم که افرادی در جامعه که در حال حاضر نیازی به تایر ندارند اما اقدام به خرید تایر می‌کنند.

او در خصوص بسته شدن سامانه های فروش گفت: با توجه‌ به افزایش چشم گیر تقاضا برای مدیریت توزیع و طولانی شدن انتظار برخی از روزها اقدام به بسته کردن سایت می کنیم تا بخشی از تقاضا و ثبت نام کنندگان لاستیک خود را دریافت کنند.

او گفت : ۱۰ درصد در سواری کاهش تولید داشته ایم اما کمبود در این بخش را از طریق خالی شدن انبارها جبران کرده ایم اما در کل یک میلیون حلقه لاستیک در کشور کمبود داریم./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار