رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است

صدای آمریکا: تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا احتمالاً به زودی انجام می‌شود

صدای آمریکا: تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا احتمالاً به زودی انجام می‌شود «صدای آمریکا» گزارش کرد که به زودی احتمالاً تبادل زندانیان بین جمهوری اسلامی و ایالات متحده انجام خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «صدای آمریکا» در گزارشی نوشت که تبادل زندانیان بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا احتمالاً‌به زودی انجام خواهد شد.

 

در این گزارش آمده است که ایالات متحده و ایران به زودی توافق تبادل زندانیان را که شامل پنج زندانی آمریکایی می‌شوند، به اجرا درمی‌آورند.

 

پیش از این، وبگاه تحلیلی «بلومبرگ» به نقل از افراد مطلع مدعی شده بود که قرار است تبادل زندانی بین ایران و ایالات متحده تا دوشنبه انجام شود.

 

«جان کربی» شخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید هفته گذشته به صدای آمریکا گفته بود که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا امیدار است که انتقال زندانیان «در روزهای آتی» انجام شود.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه «صدای آمریکا» ابراز امیدواری کرده بود که با تکمیل انتقال دارایی‌های مسدود شده ایران از بانک‌های کره جنوبی به قطر، پنج تبعه آمریکایی که در ایران در بازداشت هستند، «ظرف‌ روزهای آتی» به ایالات متحده بازگردند.

 

سه تن از زندانیان آمریکایی که در این تبادل نام آن‌ها برده شده است، شامل «سیامک نمازی»، «عماد شرقی» و «مراد طاهباز» می‌شوند.

 

در این گزارش آمده است که سه زندانی آمریکایی به همراه یک زندانی آمریکایی دیگر که نامی از وی برده نشده است از زندان اوین به بازداشت خانگی فرستاده شده‌اند و یک زن آمریکایی که ظاهراً قرار است بخشی از توافق تبادل زندانیان بین تهران و واشنگتن باشد، نیز از قبل در بازداشت خانگی است.

 

هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک نیز به صدای آمریکا تأیید کرده است که فهرست زندانیان ایران شامل «کاوه لطف‌الله افراسیابی»، «مهرداد انصاری»، «امین حسن زاده»، «رضا سرهنگ‌پور کفرانی» و «کامبیز عطار کاشانی» می‌شود.

 

مقام‌های آمریکایی می‌گویند که انصاری و کفرانی در حال گذراندن محکومیت‌های زندان فدرال هستند و افراسیابی، حسن زاده و کفرانی در آزادی تحت نظارت قبل از محاکمه بودند.

 

پیش‌تر روزنامه نیویورک‌تایمز پیش از این گزارش داد که پنج زندانی آمریکایی در ازای آزادی ایرانیانی که به دلیل نقض تحریم‌ها مجرم شناخته شده‌اند، از زندان آزاد خواهند شد. این روزنامه همچنین مدعی شد حدود ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران نیز آزاد خواهند شد.

 

علی باقری کنی معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران (پنجشنبه) شب ۱۹ مرداد ماه در پی انتشار اخباری مبنی بر آزادسازی بخشی از دارایی‌های ایران اعلام کرد: فرآیند آزادسازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که چند سال است به‌ طور غیرقانونی توسط آمریکا توقیف شده، آغاز شد. ایران تضمین‌ لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود را دریافت کرده‌است. آزادی چند ایرانی که به‌طور غیرقانونی در آمریکا بازداشت شده بودند در این چارچوب است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار