کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هشدار دموکرات‌های آمریکایی درباره بروز جنگ داخلی

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا، تصمیم جمهوری‌خواهان برای آغاز تحقیقات استیضاح رئیس جمهور این کشور را نتیجه یک جنگ داخلی توصیف کرد که به آشوب و ناکارآمدی در کنگره آمریکا ختم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام قانونگذاران جمهوری‌خواه کنگره آمریکا برای آغاز تحقیقات استیضاح «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور، از سوی دموکرات‌ها به‌عنوان «جنگ داخلی» توصیف شد.

 

«حکیم جفریز» رهبر اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه یکشنبه جمهوری‌خواهان را به‌دلیل تلف کردن وقت بر سر هزینه‌ها و استیضاح بایدن، سرزنش کرد در حالی که این کشور با چهارمین تعطیلی حتمالی دولت در یک دهه اخیر مواجه است.

 

جفریز در مصاحبه با شبکه «ای‌بی‌سی» توضیح داد: «اجازه بدهید صریح باشیم. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان در میانه یک جنگ داخلی هستند. نتیجه آن جنگ داخلی نیز آشوب، ناکارآمدی و افراط‌گرایی در کنگره بوده است».

 

وی در ادامه گفت: «آنچه ما باید در حال حاضر روی آن تمرکز کنیم، اجتناب از تعطیلی غیرضروری دولت است که به توانایی اقتصاد ما برای ادامه بهبود آسیب می‌رساند».

 

سه‌شنبه هفته قبل بود که «کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا دستور آغاز تحقیقات برای استیضاح بایدن را صادر کرد.

 

بعد از آن، «عمار موسی» سخنگوی ستاد انتخاباتی بایدن نیز گفت که مک‌کارتی با آغاز تحقیقات استیضاح، مجلس نمایندگان آمریکا را به بازوی کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور تبدیل کرده است.

 

«کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید نیز ضمن بی‌اساس خواندن تحقیقات کنگره برای استیضاح رئیس جمهور آمریکا، گفت که جمهوری‌خواهان مدرکی علیه بایدن ندارند./ فارس

ارسال نظر