دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

هشدار دموکرات‌های آمریکایی درباره بروز جنگ داخلی

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا، تصمیم جمهوری‌خواهان برای آغاز تحقیقات استیضاح رئیس جمهور این کشور را نتیجه یک جنگ داخلی توصیف کرد که به آشوب و ناکارآمدی در کنگره آمریکا ختم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام قانونگذاران جمهوری‌خواه کنگره آمریکا برای آغاز تحقیقات استیضاح «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور، از سوی دموکرات‌ها به‌عنوان «جنگ داخلی» توصیف شد.

 

«حکیم جفریز» رهبر اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه یکشنبه جمهوری‌خواهان را به‌دلیل تلف کردن وقت بر سر هزینه‌ها و استیضاح بایدن، سرزنش کرد در حالی که این کشور با چهارمین تعطیلی حتمالی دولت در یک دهه اخیر مواجه است.

 

جفریز در مصاحبه با شبکه «ای‌بی‌سی» توضیح داد: «اجازه بدهید صریح باشیم. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان در میانه یک جنگ داخلی هستند. نتیجه آن جنگ داخلی نیز آشوب، ناکارآمدی و افراط‌گرایی در کنگره بوده است».

 

وی در ادامه گفت: «آنچه ما باید در حال حاضر روی آن تمرکز کنیم، اجتناب از تعطیلی غیرضروری دولت است که به توانایی اقتصاد ما برای ادامه بهبود آسیب می‌رساند».

 

سه‌شنبه هفته قبل بود که «کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا دستور آغاز تحقیقات برای استیضاح بایدن را صادر کرد.

 

بعد از آن، «عمار موسی» سخنگوی ستاد انتخاباتی بایدن نیز گفت که مک‌کارتی با آغاز تحقیقات استیضاح، مجلس نمایندگان آمریکا را به بازوی کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور تبدیل کرده است.

 

«کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید نیز ضمن بی‌اساس خواندن تحقیقات کنگره برای استیضاح رئیس جمهور آمریکا، گفت که جمهوری‌خواهان مدرکی علیه بایدن ندارند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار