سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین شهادت ۶۶ هموطن در جریان تجاوز اسرائیل به خاک ایران در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی

توضیحات سخنگوی وزارت دفاع درباره صدای انفجار در گرگان

سخنگوی وزارت دفاع گفت: در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود که این موضوع سابقه هم دارد یکی از سامانه‌های که در فرایند آزمون و تحقیقات بود دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی متلاشی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره جزئیات حادثه امروز در گرگان گفت: به اطلاع هم وطن عزیز می‌رسانم که در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود که این موضوع سابقه هم دارد یکی از سامانه‌های که در فرایند آزمون و تحقیقات بود دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی متلاشی می‌شود.

 

وی ادامه داد: قطعاتی از این سامانه متلاشی شده در مناطقی از شهر گرگان سقوط کرده که تیم‌های امدادی و عملیاتی مربوطه در حال جمع آوری این قطعات سقوط کرده هستند.

 

سخنگوی وزارت دفاع گفت: از اهالی محترم گرگان انتظار می رود اگر با قطعاتی از سامانه مواجه شدند از دستکاری و جابجایی آن خودداری کنند تا انشالله تیم‌های امدادی و عملیاتی که در حال جمع آوری این قطعات هستند بتوانند وظایف امدادی و عملیاتی خود را انجام دهند.

 

سردار طلایی نیک تاکید کرد: این آزمایش‌ها در مناطق کویری داخل کشور انجام می شود که چنین اتفاقی در همه دنیا رخ می‌دهد و در یکی از این آزمون‌ها یکی از سامانه‌های تحقیقاتی و آزمایش دچار مشکل شده و قطعات آن در شهر گرگان سقوط کرده است.

 

سردار طلایی نیک اضافه کرد: ستاد امدادی و تامین در استان گلستان و شهرستان گرگان وجود دارد و مسئولیت خود را انجام می‌دهد و مردم هم می‌توانند در صورتی که قطعاتی را یافتند به واحد های مستقر اطلاع بدهند.

 

وی گفت: امیدواریم انشالله مشکل خاصی پیش نیاید و طبق دستورات صادر شده انشالله همه کارها انجام خواهد شد و خوشبختانه هیچ گونه صدمات و تلفات جانی نداشتیم و قطعاً هر خسارتی به هموطنان و همشهریان گرگانی وارد شده باشد از طریق دستگاه های ذیربط خسارت آن جبران خواهد شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار