تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول
جاه‌طلبی‌های رئیس جمهور آمریکا ادامه دارد؛

ترامپ و سودای کسب جایزه نوبل

دونالد ترامپ که به اقدامات عجیب و غریب در محافل رسانه‌ای و در خود قهرمان پنداری ید طولایی دارد، بر آن است تا هر طور که شده جایزه صلح نوبل را از آن خود نماید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عموم روسای جمهور آمریکا اعم از باراک اوباما، بیل کلینتون، ریگان، کارتر و...  در طول سالیان حضورشان در کاخ سفید، تجربه دریافت جایزه صلح نوبل را در کارنامه سیاسی خود دارند. از همین رو دونالد ترامپ رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید بر آن است تا از اسلاف خویش عقب نمانده و با دریافت این جایزه، خود را در جایگاه پیشگامان صلح جهانی قرار دهد!

 

معامله قرن، ابتکاری که در آن فلسطینی‌ها را از بدیهی‌ترین حقوق خویش محروم ساخته و دست رژیم صهیونیستی را در  اعمال خواست حداکثری‌اش باز گزاده، بهانه‌ای شده تا به وسیله‌ی آن، ترامپ به آرزوی دیرینش دست یابد.

 

پایگاه "والا"ی رژیم صهیونیستی در همین زمینه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به دلیل بلندپروازی‌هایش درباره رقابت‌های ریاست جمهوری در آمریکا در سال ۲۰۲۰ ممکن است در اعلام معامله قرن شتاب کند.

 

طبق اعلام این پایگاه، تحلیل‌گران معتقدند، ترامپ ممکن است بخش سیاسی این طرح را پیش از انتخابات پارلمانی اسرائیل اعلام کند که قرار است ۱۷ سپتامبر برگزار شود.

 

تحلیل‌گران می‌گویند، این اقدام ترامپ مربوط به جاه‌طلبی‌های وی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ است و وی به یک دستاورد دیپلماتیک بزرگ نیاز دارد تا او را از رقبای دموکرات و رئیس جمهوری سابق متمایز کند.

 

والا نوشت: ترامپ به دو معامله آمریکا با کره شمالی یا ایران به منزله دستاورد احتمالی نگاه می‌کرد اما فرصت‌ها برای تحقق این معامله با پیونگ‌یانگ و تهران کاهش یافته است و به همین دلیل ترامپ تصمیم گرفت روی طرح معامله قرن متمرکز شود.

 

پایگاه مذکور در ادامه نوشت: تیم ترامپ معتقد است توافق صلح در خاورمیانه احتمالا جایزه صلح نوبل را از آن ترامپ می‌کند.

ارسال نظر