سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

با شگردهای کلاهبرداری در پلتفرم‌های تبلیغاتی آشنا شوید

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا فراجا انواع شگردهای کلاهبرداری در پلتفرم‌های تبلیغاتی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی‌محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا در برنامه تلویزیونی «سلام تهران» به موضوع نرم‌افزارهای تبلیغاتی پرداخت و اظهار داشت: یکی از پرکاربردترین نرم‌افزارهای ایرانی، اپلیکیشن‌های ثبت آگهی هستند؛ حجم زیاد کاربر و تبادلات مالی در این نرم‌افزارها زمینه را برای کلاهبرداری‌های سایبری فراهم می‌کند، در واقع کلاهبرداران با استفاده از شگردهای متعددی وارد این کار می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه اولین و شایع‌ترین شیوه کلاهبرداری در این سایت‌ها، دریافت بیعانه است تصریح کرد: در این شیوه مجرم محصولی را با قیمت بسیار جذابی بر روی سایت می‌گذارد. این موضوع کاربر را وادار می‌کند که برای اینکه این فرصت را از دست ندهد، بیعانه‌ای را پرداخت کند.

 

سرهنگ رجبی گفت: بعد از پرداخت بیعانه توسط خریدار، مجرم مدام زمان می‌خرد و در نهایت از دسترس خارج می‌شود؛ لذا توصیه می‌شود که پرداخت مبلغ برای خرید تمام کالاها به صورت حضوری صورت گرفته و از پرداخت بیعانه خودداری شود.

 

وی افزود: یکی دیگر از شگردهای مجرمان، کلاهبرداری مثلثی است. در این روش مجرم از یک فروشنده واقعی کالا را می‌خرد و بعد از آن یک آگهی کاملا مشابه را از کالا منتشر می‌کند. بعد از آن به محض اینکه خریداری برای کالا پیدا شد، شماره کارت فروشنده واقعی را به خریدار می‌دهد و پس از انتقال وجه، خودش کالا را از خریدار دریافت می‌کند.

 

سرهنگ رجبی تصریح کرد: متأسفانه در این فضا، فروشندگان نیز از کلاهبرداری‌ها در امان نیستند؛ بعضاً پیش می‌آید که فروشنده اقدام به فروش اجناس قیمتی مانند طلا می‌کند در چنین حالتی پیش می‌آید که مجرمی که خود را در نقش خریدار جا زده است، ادعا به واریز پول می‌کند و رسید آن را ارائه می‌دهد، در صورتی که در حقیقت واریزی انجام نشده است. این موضوع به خصوص در خرید و فروش اقلام قیمتی از جمله پلی‌استیشن، موبایل و طلا به چشم می‌خورد.

 

وی افزود: یکی دیگر از شگردهای کلاهبرداران انتشار آگهی‌هایی با عنوان کار در منزل است. در این روش کلاهبرداران اطلاعات حساب افراد را به بهانه استخدام آنها برای کار خانگی دریافت کرده از آن برای پولشویی استفاده می‌کنند؛ این موضوع منجر می‌شود که تمام جرم به فرد صاحب کار منتسب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر