کلاهبرداری اینترنتی با ترفند سایت خرید و فروش رمز‌های بی‌ارزش-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

کلاهبرداری اینترنتی با ترفند سایت خرید و فروش رمز‌های بی‌ارزش

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از شناسایی و دستگیری سرشاخه یک سایت کلاهبرداری در قالب خرید و فروش ارز‌های دیجیتال بی ارزش، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان کرمانشاهی و طرح شکایت تحت عنوان کلاهبرداری با سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد یک سایت کلاهبرداری در قالب یک شرکت صوری با تبلیغات گسترده و وعده سود بالا، اقدام به کلاهبرداری ۳۳ میلیارد ریالی از شهروندان کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد مالباختگان طی آشنایی با سرمایه گذاری که خود را نماینده یکی از سایت خرید و فروش ارز دیجیتال معرفی کرده بود و با پیشنهاد سرمایه گذاری در بازار رمزارز‌ها و سپس اعطای سود زیاد آشنا شده و ضمن انتخاب برنامه سرمایه گذاری خود از جدول پیشنهادی به مدت کوتاهی سود دریافت کرده بودند.

عباسی‌کسانی افزود: با بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد سایت مذکور، پلتفرمی مشابه صرافی‌های خرید و فروش ارز دیجیتال داشته و کاربران ضمن ایجاد حساب کاربری اقدام به انتقال سرمایه خود در قالب ارز تتر به سایت به منظور انجام معاملات ارزی و اخذ سود کرده که پس از مدتی، کلاهبرداران دسترسی کاربران به سایت و حساب کاربری را قطع کرده‌اند.

وی افزود: در واقع فعالیت اصلی این سایت به صورت هرمی و جذب زیرمجموعه و در نهایت خرید و فروش توکن‌های ارز دیجیتال با مارکت کپ بسیار پایین (بی‌ارزش و بی پایه) بوده و اغلب توکن‌های معرفی شده وجود خارجی نداشته و سود اختصاص یافته به کاربران جنبه ترید نداشته و ترفندی پانزی بوده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه عنوان کرد: با توجه به تلاش کارشناسان پلیس فتا در استان کرمانشاه یکی از سرشاخه‌های این سایت کلاهبرداری که برای جلب اعتماد کاربران اقدام به انجام فعالیت‌های پوشش در قالب اقدامات خیریه می‌کرد، مورد شناسایی قرار گرفت و در یک عملیات فنی و پلیسی، دستگیر و به پلیس انتقال داده شد.

عباسی کسانی گفت: متهم در ابتدا منکر جرم ارتکابی خود شد؛ ولی پس از مواجهه با مدارک و مستندات احصاء شده توسط کارشناسان این پلیس به جرم خود اعتراف و پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شد.

وی با هشدار به شهروندان افزود: از کاربران فضای سایبری می‌خواهیم قبل از ورود به هرگونه سرمایه‌گذاری در این حوزه به عواقب آن بیندیشند و هرگز تحت تاثیر تبلیغات متعدد و پیشنهادات اغواکننده که در حوزه سرمایه گذاری پانزی و هرمی و یا عناوینی که توسط افراد یا شرکت‌های معتبر ارائه می‌شود، قرار نگیرند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده