پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

امیر قطر: اسرائیل رژیم آپارتاید قرن ۲۱ است

امیر قطر: اسرائیل رژیم آپارتاید قرن ۲۱ است امیر قطر در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره اینکه اسرائیل رژیم آپارتاید قرن ۲۱ است تاکید کرد که ملت فلسطین نباید اسیر ستم و خودسری‌های اشغالگران باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر. «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در سخنانی در هفتاد و هشتمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به بررسی پرونده‌های مختلفی از جمله فلسطین و نیز پرونده سیاسی لبنان پرداخته و گفت، طولانی شدن رنج و درد مردم لبنان به دلیل محاسبات سیاسی مایه تاسف است.

 

امیر قطر با اشاره به اینکه وضعیت نهادهای دولتی لبنان خطرناک است تاکید کرد، یافتن راهکار فوری برای حل بحران ریاست‌جمهوری لبنان ضروری است.

 

وی درباره پرونده جنگ یمن نیز اظهار داشت که ما خواستار حل بحران یمن از طریق گفتگو هستیم. درباره افغانستان نیز ما به هماهنگی تلاش‌های بین‌المللی برای تضمین تعهد به توافق دوحه ادامه می‌دهیم تا مانع از حرکت این کشور به سمت بحرانی شویم که حل کردن آن بسیار دشوار است.

 

تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگر سخنان خود به پرونده فلسطین و تجاوزات روزانه اشغالگران علیه مردم فلسطین پرداخته و اعلام کرد، جایز نیست که مردم فلسطین اسیر خودسری‌ها و ستم‌های اسرائیل از جمله گسترش شهرک‌سازی‌ها توسط این رژیم باشند.

 

امیر قطر افزود، اسرائیل شکل یک رژیم آپارتاید را در قرن بیست و یکم دارد. ما نباید فراموش کنیم که در دنیا افرادی هستند که گرفتار فجایع و مصیبت‌های بزرگی هستند و وظیفه ماست که برای رفع ظلمی که در حق آنها روا می‌شود تلاش کنیم. باید موانع موجود بر سر راه مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت خود برداشته شود.

 

وی در ادامه به بحران‌های مختلف در سراسر جهان از جمله درگیری‌های چند ماه گذشته در سودان پرداخته و اظهار داشت، متاسفانه امسال شاهد درگیری‌های خشونت‌آمیز در سودان بودیم. ما جنایت‌هایی که علیه غیرنظامیان در سودان رخ داد را محکوم کرده و خواستار محاکمه عاملان آن هستیم. درگیری‌ها باید با راه‌های مسالمت‌آمیز حل گردد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار