دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مدارس سراسر کشور از اول مهر دایر هستند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: شروع سال تحصیلی دانش‌آموزان همیشه از اول مهر بوده است و امسال نیز مدارس از اول مهر دایر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، معصومه نجفی پازوکی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه شروع سال تحصیلی از اول مهر است، اظهار کرد: زنگ اول مهر با حضور رئیس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش در اول مهر نواخته می‌شود.

 

وی با تأکید بر اینکه شروع سال تحصیلی و مدارس همیشه از اول مهر بوده است، افزود: جشن‌های مهدویت از سوم مهر برگزار می‌شود.

 

نجفی با بیان اینکه امسال نزدیک به 9 میلیون دانش‌آموز ابتدایی در مدارس تحصیل می‌کنند، گفت: تعداد دانش‌آموزان کلاس اولی حدود یک میلیون و 700 هزار نفر است.

 

وی درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان متولد مهر بیان کرد: دیروز در مصوبه‌ای مقرر شد، در صورتی که دانش‌آموز گواهی پیش دو داشته باشد و مدرسه مدنظر هم ظرفیت داشته باشد، این کودکان در پایه اول ثبت‌نام شوند.

 

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این قانون فقط برای امسال است و دیگر دانش‌آموزان متولد مهر در پایه اول در مدارس ثبت‌نام نمی‌شوند./ فارس 

ارسال نظر
آخرین اخبار