قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

نخست‌وزیر ژاپن با رئیس جمهور دیدار کرد

نخست‌وزیر ژاپن با رئیس جمهور دیدار کرد «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن روز چهارشنبه در حاشیه هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در محل اقامت رئیس‌جمهور اسلامی ایران با آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سومین روز سفر خود به نیویورک، در دیدار «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن، با اشاره به سوابق خوب روابط دو کشور، بر تلاش برای ارتقای همکاری‌ها تأکید و پیشنهاد کرد که مسئولان مربوط در اولین اقدام، برنامه‌ای جامع تهیه کنند که چشم‌انداز همکاری‌های دو کشور در سال‌های آینده را ترسیم و مشخص کرده باشد.

رئیسی با اعلام آمادگی برای مشارکت در رفع مسائل مربوط به بدعهدی‌های آمریکا و اروپا در عمل به تعهدات توافق هسته‌ای، به متعهد بودن ایران به انجام تعهداتش اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران منتظر اقدام عملی آمریکا بعه تعهداتش در توافق هسته‌ای است.

«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن هم در این دیدار از تمایل کشورش برای گسترش مناسبات با ایران و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک برای تقویت ثبات و همکاری‌های منطقه‌ای خبر داد.

نخست وزیر ژاپن با بیان اینکه ایران را کشوری دارای ظرفیت‌های بالا می‌داند، توسعه روابط دوجانبه میان تهران و توکیو را برای ثبات منطقه مهم دانست.

فومیو کیشیدا همچنین با استقبال از موضع ایران درباره پایان جنگ اوکراین، ایفای نقش ایران در حل و رفع مشکلات و موضوعات منطقه و خلیج فارس را مهم و سازنده توصیف کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار