تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

آیت الله رئیسی: کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و مالزی فعال شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت فعال شدن کمیسیون مشترک اقتصادیِ ایران و مالزی برای بررسی راه‌های افزایش همکاری و رفع موانع موجود، تدوین برنامه جامع همکاری‌های بلندمدت فیمابین را بستری لازم برای ارتقای روابط دو کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 21
کد خبر: ۲۰۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سومین روز سفر به نیویورک، در دیدار «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی که در هتل محل اقامت هیأت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، پیشرفت‌های بسیار خوب ایران و مالزی در زمینه‌های پزشکی علمی، فناوری و صنعتی را بستری مناسب برای توسعه تعاملات و افزایش سطح همکاری‌های میان دو کشور دانست.

 

رئیس‌جمهور در ادامه با تأکید بر ضرورت فعال شدن کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و مالزی برای بررسی راه‌های افزایش همکاری و همچنین رفع موانع موجود، تدوین برنامه جامع همکاری‌های بلندمدت فیمابین را بستری لازم و اقدامی مؤثر در ارتقای همه‌جانبه روابط دو کشور مسلمان دانست.

 

رئیسی همچنین موضوع فرهنگ را از جمله ظرفیت‌های بسیار مهم برای گسترش روابط دو کشور عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران علاقمند است در کنار توسعه روابط اقتصادی و تجاری، روابط فرهنگی خود با مالزی را نیز گسترش دهد.

 

«انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی نیز در این دیدار ضمن ابراز علاقمندی کشورش برای توسعه مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت‌های چشمگیر ایران در حوزه‌های پزشکی، دارویی، علم و فناوری و نظامی را شایسته تقدیر دانست.

 

نخست وزیر مالزی در ادامه گسترش و تعمیم همکاری‌های دوجانبه به همکاری در قالب ائتلاف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تأکید قرار داد و گفت: عمیقأ باور داریم هیچ مداخله خارجی نباید مانع همکاری دو کشور مسلمان ایران و مالزی باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار