ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

انتقال سفارت جمهوری دمکراتیک کنگو به قدس اشغالی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را از تل آویو به قدس منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بامداد جمعه مدعی شد که جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را از تل آویو به قدس منتقل می‌کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از نتانیاهو همچنین گزارش داد که وی گفت که رژیم صهیونیستی نیز در کینشاسا؛ پایتخت جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را افتتاح خواهد کرد.

به زمان دقیق انتقال سفارت کنگو و نیز بازگشایی سفارت رژیم غاصب صهیونیستی هیچ اشاره‌ای نشده است.

۱۴ شهریورماه نیز کشور کوچک پاپوآ گینه نو طی مراسمی سفارت خود را در قدس اشغالی افتتاح کرد.

انتقال سفارت از تل آویو به بیت المقدس را دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۱۵ آذر ماه سال ۱۳۹۶ مطرح و اعلام کرد که قدس را به عنوان پایتخت "اسرائیل" به رسمیت می‌شناسد و با امضای نامه‌ای، دستور انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی را صادر کرد.

این تصمیم ترامپ با مخالفت جهانی روبه رو شد و مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در ۳۰ آذر ۱۳۹۶ در جلسه‌ای اضطراری پیش نویس قطعنامه‌ای در مخالفت با تصمیم آمریکا درباره بیت المقدس را به رای گذاشت که نمایندگان ۱۲۸ کشور به قطعنامه مجمع علیه تصمیم آمریکا رای موافق و ۹ کشور به آن رای مخالف دادند. ۳۵ کشور رای ممتنع خود را به این قطعنامه اعلام کردند و ۲۱ کشور نیز در رای گیری شرکت نکردند.

با این حال، ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷در اقدامی تحریک آمیز طی مراسی سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی انتقال یافت./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار