انتقال سفارت جمهوری دمکراتیک کنگو به قدس اشغالی-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

انتقال سفارت جمهوری دمکراتیک کنگو به قدس اشغالی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را از تل آویو به قدس منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بامداد جمعه مدعی شد که جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را از تل آویو به قدس منتقل می‌کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از نتانیاهو همچنین گزارش داد که وی گفت که رژیم صهیونیستی نیز در کینشاسا؛ پایتخت جمهوری دمکراتیک کنگو سفارت خود را افتتاح خواهد کرد.

به زمان دقیق انتقال سفارت کنگو و نیز بازگشایی سفارت رژیم غاصب صهیونیستی هیچ اشاره‌ای نشده است.

۱۴ شهریورماه نیز کشور کوچک پاپوآ گینه نو طی مراسمی سفارت خود را در قدس اشغالی افتتاح کرد.

انتقال سفارت از تل آویو به بیت المقدس را دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۱۵ آذر ماه سال ۱۳۹۶ مطرح و اعلام کرد که قدس را به عنوان پایتخت "اسرائیل" به رسمیت می‌شناسد و با امضای نامه‌ای، دستور انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی را صادر کرد.

این تصمیم ترامپ با مخالفت جهانی روبه رو شد و مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در ۳۰ آذر ۱۳۹۶ در جلسه‌ای اضطراری پیش نویس قطعنامه‌ای در مخالفت با تصمیم آمریکا درباره بیت المقدس را به رای گذاشت که نمایندگان ۱۲۸ کشور به قطعنامه مجمع علیه تصمیم آمریکا رای موافق و ۹ کشور به آن رای مخالف دادند. ۳۵ کشور رای ممتنع خود را به این قطعنامه اعلام کردند و ۲۱ کشور نیز در رای گیری شرکت نکردند.

با این حال، ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷در اقدامی تحریک آمیز طی مراسی سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی انتقال یافت./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار