پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

فراخوان محاصره فرودگاه بن‌گوریون در آستانه سفر نتانیاهو به آمریکا

معترضان صهیونیست در اعتراض به سیاست‌های قضایی بنیامین نتانیاهو، قرار است پیش از رفتن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا در مقابل فرودگاه بن گوریون تجمع کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران نفر از ساکنان تل آویو امشب در ادامه اعتراضات سراسری خود علیه تغییرات قضائی کابینه نتانیاهو و پیش از رفتن وی به آمریکا در مقابل فرودگاه بن گوریون تظاهرات برگزار کنند.

 

بر پایه این گزارش، سران سیاسی مخالف نتانیاهو با فراخوانی از مخالفان اصلاحات قضائی کابینه نتانیاهو درخواست کردند با تجمع در مقابل فرودگاه بن گوریون رأس ساعت نه و نیم شامگاه یکشنبه به وقت محلی قبل از سفر نتانیاهو به آمریکا تظاهرات برگزار کنند.

 

منابع فلسطینی گزارش دادند که هزاران تن از ساکنان تل آویو پس از پایان مراسم سال نو عبری، یکشنبه آماده می‌شوند با تظاهراتی گسترده از خیابان «روچیلد» یکی از شلوغ‌ترین نقاط تل آویو به سمت خیابان «کاپلان» که به فرودگاه بن گوریون منتهی می‌شود به اصلاحات قضائی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراض کنند.

 

در خبری مرتبط، تارنمای صهیونیستی «تایمز آف اسرائیل» نوشت: شهر نیویورک به روش خاصی برای استقبال از نتانیاهو آماده می‌شود و با استفاده از لیزر شعارهایی علیه وی بر روی دیوار سازمان ملل در نیویورک به نمایش درآمد!

 

این روزنامه صهیونیستی افزود: رهبران اپوزیسیون علیه نتانیاهو و لایحه کاهش اختیارات دادگاه عالی رژیم صهیونیستی، تظاهراتی را برپا خواهند کرد.

 

سازمان‌دهندگان تظاهرات می‌گویند که این فقط سرآغاز اعتراضات علیه نتانیاهو است و وی به دلیل گستاخی و انجام سفر کنونی به نیویورک، با اقدامات اعتراضی بیشتری مواجه خواهد شد./ مهر

ارسال نظر