محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

گاف‌های ادامه‌دار آقای مدیر در پرسپولیس

به نظر می رسد عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بدون ارائه اطلاعات مناسب در رسانه ها پاسخگوی سوالات است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین خبیری عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس برای چندمین بار طی چند هفته اخیر میهمان یکی از برنامه های تلویزیونی بود و باز هم با اظهارات جدید خود حواشی تازه ای را برای این تیم ایجاد کرد.

 

همین چند هفته قبل بود که خبیری در ادعایی عجیب و غریب سقف بودجه باقی مانده باشگاه پرسپولیس را مبلغی حدود 70-80 میلیارد تومان اعلام کرد. مبلغی کاملا حدسی در حالی که رقم باقی مانده از سقف بودجه باشگاه پرسپولیس بسیار کمتر بود. همین اظهار نظر کافی بود هواداران پرسپولیس با تکیه به خبری که عضو هیات مدیره شان اعلام کرده خواهان جذب مهاجمی گران قیمت شوند درحالی که سقف بودجه به اشتباه اعلام شده بود.

 

اما عجیب اینجاست خبیری باز هم به این اشتباهات خود ادامه داد و شب گذشته در برنامه شب های فوتبالی در مورد نبیل باهویی صحبت کرد. داستان از این قرار است که کادرپزشکی پرسپولیس روز قبل در مصاحبه ای که روی خروجی رسانه باشگاه قرار گرفت اعلام کرد باهویی تست های پزشکی را پشت سر گذاشته اما به دلیل سرماخوردگی نمی تواند در تمرینات حاضر شود. اما خبیری تنها چند ساعت بعد در برنامه شب های فوتبالی خبر می دهد باهویی قرار است در تست های پزشکی شرکت کند.

 

به هرحال این برای چندمین بار است که عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مرتکب چنین گاف های بزرگی شده و به موضوعات روز که دغدغه و نقاط ابهام مجموعه پرسپولیس است ورود پیدا کرده و با انجام اشتباهاتی عجیب نه تنها کمکی به آرامش مجموعه نمی کند بلکه سوتفاهمات را افزایش می دهد./ طرفداری

ارسال نظر