ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

گل محمدی منتظر ورود مهاجم جدید خارجی

سرمربی پرسپولیس منتظر ورود مهاجم جدید خارجی این تیم به تمرینات است تا شرایط او را مورد ارزیابی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ تعطیلی دوباره رقابت‌های لیگ برتر باعث ناراحتی سرمربیان اکثر تیم‌ها شد تا آنها نسبت به بی برنامگی سازمان لیگ در ابتدای فصل بیست و سوم به دلیل وقفه‌های طولانی و متوالی اعتراض داشته باشند.

با این حال یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس با توجه به حساسیت بازی این تیم مقابل الدحیل قطر در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا تصمیم گرفته است تمرینات تیمش را تنها برای دو روز تعطیل کرده تا آنها از امروز دور جدید تمرینات خود را آغاز کنند.

سرمربی پرسپولیس در حالی مجوز حضور بازیکنان خود در تمرینات را صادر کرده است که همچنان خبری از نبیل باهویی در تمرینات نیست.

مهاجم سوئدی که بدون جلب نظر یحیی و عدم هماهنگی با او به پرسپولیس پیوسته دچار سرماخوردگی شده تا حضورش در تمرینات در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

سرمربی پرسپولیس هیچ مشکلی با حضور باهویی ندارد و تنها منتظر تماشای بازی او از نزدیک است تا شاید بتواند انتظارات او را برآورده کرده و مطابق میل رضا درویش مدیرعامل باشگاه هرچه زودتر به ترکیب اضافه شود.

باهویی به احتمال فراوان تا سه شنبه هفته جاری شرایط تمرین کردن را پیدا خواهد کرد اما قرار است تمرینات انفرادی را برگزار کرده و سپس در تمرینات تاکتیکی تیمی شرکت کند.

دیدار تیم‌های فوتبال الدحیل قطر و پرسپولیس دهم مهرماه سال جاری در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا برگزار می‌شود./مهر

ارسال نظر