افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

توله خرس قهوه‌ای در مشگین‌شهر تلف شد

رئیس حفاظت محیط زیست مشگین‌شهر گفت: بر اثر بی‌احتیاطی راننده‌ای در محور موئیل به مشگین‌شهر، توله خرس قهوه‌ای تلف شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مجرد شامگاه شنبه در جریان بازدید از پناهگاه کوهنوردی مشگین‌شهر اظهار کرد: تعداد زیادی از جمعیت خرس قهوه‌ای در منطقه در حال زندگی هستند که ضرورت دارد کوهنوردان، روستاییان و اهالی منطقه مراقب آن‌ها بوده و از نزدیک شدن به محل زندگی و یا دادن غذا به آن‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: متأسفانه برخی از صاحبان پرورش ماهی و تولیدکنندگان عسل به خرس قهوه‌ای و توله‌های آن‌ها غذای آماده تهیه و ارائه می‌کنند که این خود مشکلاتی جدی به وجود آورده و گاه حمله شبانه آن‌ها را به محل زندگی روستاییان شاهد هستیم.

رئیس حفاظت محیط زیست مشگین‌شهر گفت: ضرورت دارد هم ساکنان منطقه و هم مسافران در تردد‌های خود به تابلو‌های هشداردهنده مبنی بر احتیاط بیشتر در رانندگی در مسیر‌های مملو از حیوانات وحشی توجه کرده تا شاهد تلف شدن این حیوانات نباشیم.

مجرد افزود: به رغم نصب تابلو‌های هشداردهنده، بر اثر بی‌احتیاطی یکی از رانندگان توله خرس قهوه‌ای در محور مشگین‌شهر -موئیل تلف شده که ما نسبت به پاکسازی مسیر و معدوم کردن این خرس قهوه‌ای اقدام کردیم.

وی خاطرنشان کرد: حتی در مسیر‌های کوهنوردی نیز گاه خرس‌ها به کوهنوردان حمله کرده و زمینه آسیب رساندن به آن‌ها را فراهم می‌کنند که انتظار می‌رود کوهنوردان نیز از نزدیک شدن به محل زندگی خرس‌ها و به بهانه عکس گرفتن با آن‌ها خودداری کرده و مراقبت بیشتری را انجام دهند.

رئیس حفاظت محیط زیست مشگین‌شهر اضافه کرد: خرس‌های وحشی به هیچ وجه قابل اعتماد نبوده و انتظار می‌رود مسافران، گردشگران و ساکنان مناطق روستایی مشگین‌شهر بیشتر در این ایام مراقب حمله خرس‌ها باشند. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار