مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ دادستان کل کشور: وضعیت فعلی باید سامان یابد/ برخی جلوه‌های علنی ناهنجاری می‌تواند موجب تضعیف اعتماد عمومی شود مدارس سمنان دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد انسداد ۱۰ روزه محور چالوس + تاریخ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه در روز دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴  مدارس قم دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد ادارات شهرستان‌های تهران پنجشنبه‌ها دورکار شدند تعطیلی مدارس ابتدایی و مهد‌های کودک در گیلان تا آخر هفته دورکاری ادارات و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های البرز دوشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۴ مصرف‌کنندگان تریاک یارانه سنگین می‌گیرند/ هر کیلو تریاک برای کشاورزان ۹۰ میلیون تومان ورود سامانه بارش‌های سنگین به کشور از فردا؛ کاهش محسوس دما از سه‌شنبه اوج بارش و وزش باد در مازندران چهارشنبه رخ می‌دهد آلودگی هوا مدارس ۵ شهر دیگر را غیرحضوری کرد جزئیات جدید طرح ترافیک تهران در ۹ و ۱۰ آذر ۱۴۰۴ مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

تمسخر اپل توسط گوگل به دلیل استفاده از استاندارد‌های قدیمی

گوگل بار دیگر اپل را به دلیل عدم پشتیبانی از خدمات ارتباطی غنی مورد تمسخر قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ گوگل یک تبلیغ ویدئویی برای آی پیجر ایجاد کرده است تا عدم پشتیبانی اپل از خدمات ارتباطی غنی در آیفون را مسخره کند.

گوگل در حال بازبینی کمپین تبلیغاتی دریافت پیام است که سال گذشته آغاز شده بود که اپل را تحت فشار قرار دهد تا پروتکل پیام رسانی خدمات ارتباطی غنی یا RCS را بپذیرد. آخرین اقدام این شرکت شامل محتوای جدید و یک ویدئوی جذاب تبلیغاتی گجت آی‌پیجر می‌شود.

گوگل در توضیح ویدئوی منتشر شده در یوتیوب گفت: «این آی‌پیجر واقعی نیست، اما مشکلاتی که اپل با استفاده از پیامک ایجاد می‌کند، واقعی است. بیایید پیامک را برای همه بهتر کنیم و به ارتقا این شرکت به خدمات ارتباطی غنی کمک کنیم.»

خدمات ارتباطی غنی چندین گزینه را برای پیام‌رسانی ارائه می‌کند، از جمله رمزگذاری سرتاسری، گزارش خواندن پیام و امکان اشتراک‌گذاری عکس‌ها و ویدئو‌های با وضوح بالا آی‌مسیج ویژگی‌های مشابهی را ارائه می‌کند، اما فقط برای پیام‌هایی که بین سایر کاربران آی‌مسیج ارسال می‌شود.

اپراتور‌ها و سازندگان تلفن مانند سامسونگ قبلاً از فناوری خدمات ارتباطی غنی استفاده کرده‌اند، اما تعهد اپل به استاندارد آی‌مسیج خود خشم گوگل را برانگیخته است. در ژانویه (دی-بهمن) سال گذشته، هیروشی لاکهایمر، معاون گوگل، از اپل به دلیل تجربه کاربری نامناسب انتقاد کرد با این وجود اپل موضع خود را تغییر نداده است.

اسناد دادگاه از اختلاف حقوقی اپل با شرکت اپیک گیمز در سال ۲۰۲۱ نشان داد که سازنده آیفون پلتفرم آی‌مسیج خود را به عنوان یک سرویس کلیدی می‌بیند و معتقد است انتقال آی‌مسیج به اندروید بیش از کمک آسیب می‌رساند؛ بنابراین ارائه تجربه‌ای شبیه آی‌مسیج به کاربران اندروید با استفاده از خدمات ارتباطی غنی احتمالاً در اولویت‌های اپل قرار ندارد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار