ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

تاکید وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان بر تحکیم و گسترش روابط

وزیران خارجه ایران و آذربایجان در خصوص برخی ابتکارهای دو و چندجانبه در راستای افزایش و ارتقای همکاری‌های مشترک تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان در ادامه دیدارهای دیپلماتیک خود در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، عصر روز شنبه با جیحون بایرامف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار برخی موضوعات مورد علاقه دوجانبه و تحولات منطقه قره باغ مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وزیر امور خارجه کشورمان از روند پیشرفت روابط میان دو کشور در زمینه‌های مختلف اظهار خرسندی کرد و ابراز امیدواری نمود که در تکمیل این روند، بزودی شاهد بازگشت سفیر و دیپلمات‌های جمهوری آذربایجان به سفارت این کشور در تهران و گشایش صفحه جدیدی در روابط دو کشور باشیم.

جیحون بایرامف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار، خرسندی کشورش را از دیدارهای اخیر هیأت‌های مختلف دو کشور و نتایج حاصله ابراز داشت.

وی نتایج نشست‌های اخیر مسئولان عالی مختلف دو کشور را سازنده و رو به جلو ارزیابی کرد و برای برداشتن گام‌های سازنده جدید میان دو کشور اظهار آمادگی کرد.

دو وزیر در خصوص برخی ابتکارهای دو و چندجانبه در راستای افزایش و ارتقای همکاری‌های مشترک تبادل نظر نمودند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار