عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

توطئه کودتا در ارمنستان خنثی شد

سرویس امنیت ملی ارمنستان از خنثی شدن تلاش برای کودتا علیه دولت نخست‌وزیر این کشور و بازداشت هشت نفر در رابطه با این پرونده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرویس امنیت ملی ارمنستان امروز (یکشنبه دوم مهر ماه، 24 سپتامبر) اعلام کرد که یک گروه هشت نفری از افرادی را که برای «غصب قدرت» در ارمنستان با استفاده از تسلیحات توطئه کرده بودند، بازداشت کرده است.

 

در شرایطی که تعداد زیادی از معترضان در «ایروان» پایتخت ارمنستان علیه پاشینیان در پی عملیات اخیر جمهوری آذربایجان در قره‌باغ کوهستانی تظاهرات برپا کردند، مقام‌های امنیتی ارمنستان از خنثی شدن عملیات کودتا در این کشور خبر می‌دهند.

 

وبگاه «نیوز» ارمنستان گزارش کرد، هشت تن از اعضای نهاد غیردولتی میهن‌پرستان به نام «صلیبی‌ها» بر اساس شواهدی که سرویس امنیت ملی ارمنستان می‌گوید با تفتیش خانه‌ها و دفتر این سازمان پیدا کرده است، بازداشت شدند.

 

در بین اموالی که سرویس امنیت ملی ارمنستان از گروه فوق ضبط کرده است، می‌توان به اسلحه، مهمات، تپانجه، جلیقه ضدگلوله، دستگاههای ارتباط از راه دور، رایانه و دفترچه‌ یادداشت‌هایی حاوی یکسری نوشته‌های مختلف اشاره کرد.

 

«آلبرت بازیان» شهردار سابق ایروان و نماینده سابق پارلمان ارمنستان نیز در بین هشت‌ نفری بوده است که به اتهام توطئه برای کودتا در ارمنستان بازداشت شدند.

 

سرویس امنیت ملی ارمنستان می‌گوید که تحقیقات برای یافتن شواهد بیشتر در جریان است و گزارش‌ها حاکی از آن است که کل افراد گروهی که بازداشت شده‌اند در باندهای خلافکار سابقه داشته‌اند.

 

این خبر در حالی منتشر شده است که چهارشنبه شب هفته گذشته، معترضان به عملکرد پاشینیان در جریان بحران منطقه قره‌باغ کوهستانی در ایروان تظاهرات برپا کردند و با نیروهای پلیس درگیر شدند.

 

معترضان در پی تسلیم جدایی‌طلبان ارامنه در منطقه قره‌باغ کوهستانی علیه پاشینیان تظاهرات برپا کردند. توافق آتش‌بس در قره باغ کوهستانی تنها با گذشت 24 ساعت از آغاز عملیات برق‌آسای جمهوری آذربایجان به دست آمد.

 

اکثر ساکنان منطقه قره‌باغ کوهستانی را ارامنه تشکیل می‌دهند و رسانه‌های محلی امروز گزارش کردند که در پی جدیدترین تحولات در این منطقه، 120 هزار تن از آن‌ها قصد ترک این منطقه را دارند و می‌خواهند به ارمنستان بازگردند و تمایلی ندارند بخشی از جمهوری آذربایجان باشند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار