رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تشکر نتانیاهو از خدمات ترامپ به رژیم صهیونیستی

تشکر نتانیاهو از خدمات ترامپ به رژیم صهیونیستی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دونالد ترامپ و اقداماتش در دوران ریاست‌جمهوری آمریکا حمایت کرده و گفته است اقداماتی که وی در آن دوران برای این رژیم انجام داده را به هیچ عنوان فراموش نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یک گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان، ضمن یادآوری دوران پس از پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و شکست ترامپ عنوان کرده که از ترامپ به دلیل نفرینی که علیه من به دلیل تبریک‌گفتنم به بایدن عنوان کرد به هیچ وجه ناراحت نیستم.


نتانیاهو گفته است که من یاد گرفته‌ام تنها در مورد سیاست‌های افراد قضاوت کنم و بر این اساس از رئیس جمهور سابق آمریکا بسیار هم قدردانی می‌کنم.


ترامپ زمانی که بنیامین نتانیاهو پیروزی بایدن در انتخابات 2020 آمریکا را تبریک گفت او را مورد انتقاد شدید قرار داده و به وی تاخت. او در رابطه با این اقدام نتانیاهو گفته بود: نتانیاهو خیلی سریع عمل کرد. سریع‌تر از هر کسی. من از آن زمان با او صحبت نکرده‌ام. لعنت به او! با این حال نتانیاهو اکنون می‌گوید از نفرین ترامپ ناراحت نشده و به آن اهمیت نمی‌دهد.


نخست وزیر اسرائیل از سیاست‌های ترامپ در قبال رژیم صهیونیستی قدردانی کرده و گفته است: نباید فراموش کنیم که این ترامپ بود که سفارت اسرائیل را به بیت المقدس منتقل کرد، آنجا را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت. او بود که حاکمیت ما را بر بلندی‌های جولان به رسمیت شناخت و از توافق فاجعه باری که با ایران بسته شده بود، خارج شد.


او همچنین گفته است: به اندازه کافی در زندگی سیاسی وقت گذرانده‌ام تا احساسات خود را کنترل کنم و به مواضع اساسی رهبران و متحدانشان نگاه کرده و به آنها احترام بگذارم.


دونالد ترامپ به دلیل روابط نزدیکی که در دوران ریاست‌جمهوری‌اش با نتانیاهو برقرار کرده بود، در بسیاری از موارد با حمایت‌های نادرست خود از عملکرد نتانیاهو سیاست دهه‌های گذشته آمریکا را به کلی معکوس کرد. جالب اینجاست که ترامپ پس از نفرین نتانیاهو و ماجرای قهرش به مدت دو سال با وی مجددا پس از پیروزی دوباره نتانیاهو به عنوان نخست وزیر رژیم صهیونیستی به وی تبریک گفت.


نفرین ترامپ علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی زمانی عنوان شد که وی به شدت دنبال اثبات این موضوع بود که در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تقلب رخ داده و بایدن نمی‌تواند رئیس جمهور این کشور شود. تبریک نتانیاهو به بایدن بابت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری هر چند بسیار دیرتر از سایر رهبران و مقامات سیاسی جهان ابراز شد، اما خشم شدید ترامپ را به همراه داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار