دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نتانیاهو: درباره برخی مسائل حیاتی با ترامپ گفتگو خواهم کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از عزیمت به واشنگتن گفت که قرار است درباره برخی مسائل حیاتی با رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا گفتگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۶۹۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از عزیمت به واشنگتن برای دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تصمیم‌های تل‌آویو در طول جنگ چهره خاورمیانه را تغییر داد.

 

وی با طرح این ادعا که به دنبال تقویت امنیت سرزمین‌های اشغالی است، گفت که با همکاری مشترک با ترامپ امکان تقویت امنیت اسرائیل وجود خواهد داشت.

 

این اظهارات در حالی بیان شده که نتانیاهو پیش از این مدعی شده بود با پایان جنگ غزه و ریشه کن کردن حماس می‌تواند امنیت را برای تل آویو تضمین کند، اما به نظر می‌رسد بار دیگر در مذاکرات دیپلماتیک خود به دنبال تضمین امنیت سرزمین‌های اشغالی است.

 

نتانیاهو در خصوص محورهای مذاکرات خود با ترامپ گفت که در خصوص بازگرداندن اسرای صهیونیست و «برخی مسائل حیاتی» و آنچه که آن را پیروزی بر حماس خوانده است، با ترامپ مذاکره خواهد کرد.

 

نتانیاهو اولین شخصیت سیاسی خارجی است که در دومین دور ریاست جمهوری ترامپ برای دیدار با وی به کاخ سفید دعوت شده است.

 

پیش از این یحیئیل لیتر سفیر جدید رژیم صهیونیستی در ایالات متحده در گفتگو با شبکه فاکس نیوز با اشاره به سفر قریب الوقوع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا گفته بود که تعامل با تهدید ایران مهم‌ترین برنامه نتانیاهو در مذاکرات واشنگتن است.

 

اظهارات نتانیاهو پیش از عزیمت به آمریکا درحالی است که رژیم صهیونیستی در جریان جنگ علیه مقاومت فلسطین نتوانست به هیچیک از اهداف خود دستیابد و تمامی محافل رسانه ای و سیاسی صهیونیستی از شکست تل آویو سخن می گویند./ مهر

ارسال نظر