تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

عدم استقبال از زلنسکی در لهستان

عدم استقبال از زلنسکی در لهستان رئیس جمهور اوکراین پس از بازگشت از آمریکا در لهستان توقف داشت اما هیچ یک از مقامات رسمی این کشور،‌ با زلنسکی دیدار نکردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های غربی روز یکشنبه گزارش دادند که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین پس از بازگشت از سفرش به آمریکا، در لهستان توقف داشت اما هیچ یک از مقامات رسمی این کشور با وی دیدار نکردند.

 

تنش بین اوکراین و لهستان طی هفته‌های اخیر به دلیل صادرات غلات افزایش یافته است و «ماتیوس موراویتسکی» نخست وزیر لهستان به زلنسکی درباره اهانت‌های جدید به این کشور هشدار داده است.

 

موراویتسکی شامگاه شنبه خطاب به «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین هشدار داد که هرگز دوباره به مردم لهستان توهین نکند.

 

وی در این‌باره گفت: « من می‌خواهم به رئیس جمهور زلنسکی بگویم که دیگر هرگز به لهستانی‌ها توهین نکند، همانطور که اخیراً در سخنرانی خود در سازمان ملل انجام داد».

 

زلنسکی طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن متهم کردن لهستان به اجرای نمایش سیاسی با استفاده از اختلافات در توافق غلات، گفته بود: « برخی از دوستان ما در اروپا، از موضوع صادرات غلات یک فیلم هیجان‌انگیز ساخته‌اند».

 

نخست‌وزیر لهستان اما در واکنش به این اظهارات تاکید کرد: « مردم لهستان هرگز اجازه نخواهند داد که این اتفاق بیافتد (دوباره به آنها توهین شود) و دفاع از نام نیک لهستان نه تنها وظیفه و افتخار من، بلکه مهمترین وظیفه دولت لهستان است».

 

موراویتسکی بامداد پنجشنبه نیز - چند ساعت بعد از احضار سفیر اوکراین در ورشو - اعلام کرد که کشورش دیگر تسلیحات و کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال نخواهد کرد.

 

«آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان نیز گفت که با شکایت کی‌یف از ورشو به دلیل تحریم غلات اوکراینی، کی‌یف مانند یک «فرد در حال غرق‌شدن» رفتار می‌کند و یکی از حامیان اصلی خود در جنگ با روسیه را تهدید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار