ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

عدم استقبال از زلنسکی در لهستان

رئیس جمهور اوکراین پس از بازگشت از آمریکا در لهستان توقف داشت اما هیچ یک از مقامات رسمی این کشور،‌ با زلنسکی دیدار نکردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های غربی روز یکشنبه گزارش دادند که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین پس از بازگشت از سفرش به آمریکا، در لهستان توقف داشت اما هیچ یک از مقامات رسمی این کشور با وی دیدار نکردند.

 

تنش بین اوکراین و لهستان طی هفته‌های اخیر به دلیل صادرات غلات افزایش یافته است و «ماتیوس موراویتسکی» نخست وزیر لهستان به زلنسکی درباره اهانت‌های جدید به این کشور هشدار داده است.

 

موراویتسکی شامگاه شنبه خطاب به «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین هشدار داد که هرگز دوباره به مردم لهستان توهین نکند.

 

وی در این‌باره گفت: « من می‌خواهم به رئیس جمهور زلنسکی بگویم که دیگر هرگز به لهستانی‌ها توهین نکند، همانطور که اخیراً در سخنرانی خود در سازمان ملل انجام داد».

 

زلنسکی طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن متهم کردن لهستان به اجرای نمایش سیاسی با استفاده از اختلافات در توافق غلات، گفته بود: « برخی از دوستان ما در اروپا، از موضوع صادرات غلات یک فیلم هیجان‌انگیز ساخته‌اند».

 

نخست‌وزیر لهستان اما در واکنش به این اظهارات تاکید کرد: « مردم لهستان هرگز اجازه نخواهند داد که این اتفاق بیافتد (دوباره به آنها توهین شود) و دفاع از نام نیک لهستان نه تنها وظیفه و افتخار من، بلکه مهمترین وظیفه دولت لهستان است».

 

موراویتسکی بامداد پنجشنبه نیز - چند ساعت بعد از احضار سفیر اوکراین در ورشو - اعلام کرد که کشورش دیگر تسلیحات و کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال نخواهد کرد.

 

«آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان نیز گفت که با شکایت کی‌یف از ورشو به دلیل تحریم غلات اوکراینی، کی‌یف مانند یک «فرد در حال غرق‌شدن» رفتار می‌کند و یکی از حامیان اصلی خود در جنگ با روسیه را تهدید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار