ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

واعظی: اگر پیشرفتی در مذاکرات پیشِ‌رو نباشد حتماً گام سوم اجرایی می‌شود

رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور گفت: در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات پیشِ‌رو، برداشت گام سوم کاهش تعهدات برجامی از سوی دولت حتمی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در حاشیه نشست خبری امروز ( چهارشنبه 6 شهریور) هیئت دولت، گفت: اگر پیشرفتی در مذاکرات پیشِ‌رو صورت نگیرد، برداشت گام سوم کاهش تعهدات برجامی از سوی دولت حتمی است.

 

واعظی درباره روند مذاکره ایران و اروپا گفت: رئیس‌جمهور، دولت و وزیر امور خارجه ما به دنبال آن هستند که از تمامی ابزارها در هر شرایطی استفاده کنند تا تحریم‌ها برداشته شود.

 

وی با بیان اینکه سیاست خارجی باید بتواند به نوعی تامین‌کننده نیازمندی‌های کشور باشد، اظهار داشت: آنچه با فرانسه در چند هفته گذشته به ویژه چند روز گذشته در پیش گرفته‌ایم، برای آن است که حقوق ایران در برجام محقق شود و تحریم‌های ظالمانه‌ای که از طرف آمریکا اعمال می‌شود، رفع شود که وزیر امور خارجه در سفرهای اروپایی و آسیایی برای تحقق این هدف گام برمی‌دارد.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: همواره گفته‌ایم ملاقات برای ملاقات مشکلی را حل نمی‌کند. تا وقتی در این رابطه اعتماد پیدا نکنیم، صحبت از ملاقات صحیح نیست.

 

واعظی شرط مذاکره ایران و آمریکا را بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای دانست و تصریح کرد: آمریکا باید به میز مذاکره 1+5 برگردد و به توافقات پایبند باشد تا مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران بتوانند از همه مزایایی که در برجام است، استفاده کنند.

 

وی تصریح کرد: اگر آمریکا به دنبال روش دیگر است، ابتدا باید اشتباهی که در تحریم‌ها کرده را اصلاح کند و بعد وارد گفت‌وگو شود.

 

منبع:  تسنیم

ارسال نظر