سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

لاوروف: پوتین از طرح ماکرون درباره برجام حمایت می‌کند

وزیر خارجه روسیه گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از ابتکار امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه درباره برجام حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که در دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در هفته گذشته درباره راههای خروج از بن بست در زمینه برجام مذاکره شده است و پوتین از طرح ماکرون در این زمینه حمایت میکند.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، اوایل ماه جاری میلادی ماکرون از طرحی برای تسهیل تحریمها علیه ایران خبر داد. «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران نیز گفته بود که ایران آماده همکاری درباره این طرح است.

 

در همین ارتباط، روسای جمهور فرانسه و روسیه هفته گذشته درباره جزئیات این طرح رایزنی کردند.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه بعد از دیدار با همتای هندی خود گفت: پوتین از ابتکار امانوئل ماکرون برای احیای برجام حمایت می‌کند.

 

اسپوتنیک نوشت: لاوروف از صحبت درباره گامهای ویژه در این زمینه خودداری کرد اما متذکر شد که این طرح ممکن است موفق شود اگر از سوی همه طرفهای برجام از جمله خود ایران مورد قبول قرار بگیرد.

وی در پایان تاکید کرد که روسیه برای دستیابی به نتایج مثبت در این زمینه آماده است.

 

رئیس جمهور فرانسه طی هفته های اخیر تمرکز زیادی روی ایران داشته است و گفته می‌شود چندین پیشنهاد به طرف آمریکایی و ایرانی ارائه کرده است.

ماکرون در حاشیه نشست گروه 7 که روز شنبه تا دوشنبه در فرانسه برگزار شد، با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره پیشنهاداتش رایزنی کرده بود.

 

همچنین محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران نیز در سفری غیرمنتظره به محل نشست گروه 7 با مقامات فرانسوی از جمله ماکرون درباره پیشنهادات وی گفت‌وگو و رایزنی کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار