واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

گفتگوی تلفنی صدراعظم آلمان با رئیس‌جمهور روسیه درباره ایران

صدراعظم آلمان در یک گفت‌‌گوی تلفنی با رئیس‌جمهور روسیه وی را از نتایج رایزنی‌های گروه 7 درباره ایران مطلع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه و «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان در یک گفت‌وگوی تلفنی روز پنجشنبه درباره مسائل مختلف از جمله برجام گفت‌وگو کردند.

 

دفتر رسانه‌های کاخ کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد دو طرف توافق کرده‌اند ضروری است تلاش‌ها را برای حفظ توافق هسته‌ای ایران تشدید کنند.

 

در این بیانیه آمده است: «طرف‌ها درباره اوضاع پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند. آنها بر ضرورت تشدید تلاش‌های همه طرف‌ها برای حفظ برجام تأکید کردند.

 

کرملین همچنین می‌گوید مرکل، روسیه را از نتایج رایزنی‌های انجام شده در خصوص این موضوع در اجلاس گروه هفت در «بیاریتز» فرانسه مطلع کرده است.

 

در اجلاس گروه ۷ که از شنبه تا دوشنبه هفته جاری (۲ تا ۴ شهریورماه) در شهر «بیاریتز» فرانسه برگزار شد رایزنی‌هایی درباره ایران انجام شد. سران گروه ۷ «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه را مأمور ارسال پیام سران این گروه به ایران کردند.

 

 

منابع دیپلماتیک روز دوشنبه گزارش دادند رهبران گروه ۷ «توافق کرده‌اند که ماکرون با طرف ایرانی مذاکره کند و پیام آنها را به تهران منتقل کند.»

 

ماکرون پیش از حضور در نشست سران گروه ۷ با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در کاخ الیزه دیدار کرده بود و برخی رسانه‌ها از ارائه پیشنهاداتی از سوی پاریس به تهران خبر داده بودند.

 

ماکرون یک روز قبل‌تر هم در حاشیه این نشست با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و با وی درباره مسائل مربوط به ایران گفت‌وگو کرد.

 

رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ گفت در تلاش برای ترتیب دادن دیداری میان ترامپ و رئیس‌جمهوری ایران، حسن روحانی است. تهران، گفته هر نوع دیدار مشروط به رفع تمامی تحریم‌ها از سوی آمریکا خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار