همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

واکنش وزیر کشور به ادعای هدف قرار گرفتن زیر ساخت‌های موشکی در خرم آباد

واکنش وزیر کشور به ادعای هدف قرار گرفتن زیر ساخت‌های موشکی در خرم آباد وزیر کشور امروز در حیاط دولت در پاسخ به خبرنگاران گفت: حدود ۵ میلیون اتباع در کشور حضور دارند و نسبت به ساماندهی اتباع خارجی اقدام خواهد شد. اتباع غیر قانونی باید به کشور خود بازگردانده شوند و کسانی که مجوز حضور دارند باید ساماندهی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور، در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، با اشاره به بحث مهاجرین گفت: موضوع مهاجرین و اتباع خارجی مسئله قابل توجهی است که در دستور کار جدی دستگاه زیربط وجود دارد، آنچه که در رسانه‌ها درباره عدد مهاجرین بیان می‌شود به نوعی اظهارات غیر کارشناسی و ساختگی است و هیچ مرجع رسمی این عدد را تایید نمی‌کند. 

 

وی افزود: نسبت به ساماندهی اتباع خارجی اقدام خواهد شد. اتباع غیر قانونی باید به کشور خود بازگردانده شوند و کسانی که مجوز حضور دارند باید ساماندهی شوند. 

 

وزیر کشور تصریح کرد: حدود ۵ میلیون اتباع افغانی در کشور حضور دارند و تعداد آنها در دست ارزیابی است. اتباع غیر قانونی باید به کشور خود بازگردانده شوند و کسانی که مجوز حضور دارند، ساماندهی شوند. 

 

وی همچنین درباره لرزشی که سه‌شنبه شب در خرم آباد لرستان احساس شد، ادعای مورد هدف قرار گرفتن زیر ساخت‌های موشکی را تکذیب کرد و گفت: آنچه که مطرح است همان تکانه و لرزش بوده است. مطلبی که همان شب منتشر شد، اطلاعات نادرستی بود و منبع رسمی نداشت.

 

وزیر کشور تاکید کرد: بنا بر اعلام مراجع رسمی، به دلیل عمق زیاد این زلزله، دستگاه‌های لرزه‌نگار به درستی نتوانستند آن را تشخیص بدهند و صدایی که ادعا می‌شود شنیده شده، خبرسازی بود.

 

وحیدی با اشاره به قرارداد ایران و عراق، بیان داشت: عراقی‌ها اعلام کردند که طبق قرارداد عمل می‌کنند. یک تیم بازرسی هم از ایران رفته است که نتایج آن به عراق ارائه و در صورت لزوم به رسانه‌ها اعلام می‌شود.

 

وی همچنین درباره برنامه گروه‌های تروریستی در مراسم جاماندگان اربعین گفت: تیم‌های تروریستی مناطق مختلفی از جمله مراکز مذهبی را در دستور کار داشتند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار