بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

سخنگوی دولت: آیین‌نامه‌ رقابتی‌کردن انتخابات از سوی هیات دولت تنظیم شد

بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: در راستای اجرای قانون اصلاح انتخابات که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، آیین‌نامه‌ای از سوی هیات دولت برای هر چه رقابتی‌کردن انتخابات تنظیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات امروز دولت اظهار کرد: در راستای اجرای قانون اصلاح انتخابات که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، آیین‌نامه‌ای از سوی هیات دولت برای هر چه رقابتی‌کردن انتخابات تنظیم شد.

 

وی افزود: در این مصوبه مقرر شد تا کاندیداهای انتخاباتی در بهره‌برداری از امکانات عمومی برای اطلاع‌رسانی برنامه‌های خود، از شرایط یکسان برخوردار باشند.

 

سخنگوی دولت اظهار کرد: در این آیین‌نامه دستگاه‌های مختلف موظف شدند از هر امکاناتی که در اختیار دارند، فهرستی را تنظیم کنند و به یک کارگروه ارائه کنند تا آن کارگروه، اسامی این امکانات را در اختیار کاندیداهای انتخابات قرار دهد و نامزدها بتوانند به صورت عادلانه از این امکانات استفاده کنند.

 

وی افزود: این مصوبه به نامزدهایی که امکانات مالی کمتری برای حضور در انتخابات دارند، کمک می‌کند تا بتوانند اطلاعات مورد نیاز خود را به مردم منطقه در شرایط برابر اعلام کنند.

 

بهادری جهرمی ادامه داد: دولت با دو لایحه، یکی معاضدت متقابل در امور کیفری بین ایران و ویتنام به پیشنهاد وزارت دادگستری و دیگری، لایحه موافقت‌نامه دو جانبه بین ایران و ونزوئلا در امور گمرگی به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی موافقت کرد و این دو لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

 

سخنگوی دولت اضافه کرد: دولت در راستای حمایت از مردم ساکن در استان‌های کمتر برخوردار و اقشار دهک‌های پایین، مصوبه‌ای را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه در اختیار خانوارهایی که دسترسی به گاز لوله‌کشی ندارند، قرار خواهد گرفت تا این افراد بتوانند شبکه گاز داخلی منازل خود را با تسهیلات و حمایت ویژه ایجاد کنند.

 

وی در این‌باره اظهار کرد: این تسهیلات به استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار