قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

درخواست سناتور آمریکایی برای تحریم هدفمند علیه جمهوری آذربایجان

درخواست سناتور آمریکایی برای تحریم هدفمند علیه جمهوری آذربایجان «گری پیترز» سناتور ارشد دموکرات آمریکایی بعد از پایان سفر به ارمنستان، افزایش نقش آفرینی واشنگتن و اعمال «تحریم‌های هدفمند» علیه جمهوری آذربایجان را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، قانونگذار ارشد آمریکایی پس از انجام دیدار با نخست‌وزیر ارمنستان و بازدید از استان «سیونیک» و گذرگاه لاچین، خواستار افزایش نقش آفرینی واشنگتن در قبال تحولات قره باغ شد.

 

گری پیترز سناتور هم حزبی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، در صدر هیاتی آمریکایی به ارمنستان رفت و ضمن دیدار با نخست‌وزیر این کشور، از برخی مناطق ارمنستان شامل «سیونیک» (استان هم مرز با ایران) دیدن کرد.

 

سناتور دموکرات ایالت میشیگان، یک قانونگذار ارشد کنگره است و ضمن ریاست بر کمیته‌ «امنیت داخلی و امور دولتی»، در کمیته‌های تخصیص اعتبارات، نیروهای مسلح و چند کمیته دیگر مجلس سنای آمریکا عضویت دارد.

 

به گزارش وبگاه ارمنستانی «آرمن پرس»، این سناتور ارشد آمریکایی در سفر به ایروان با نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان دیدار دوجانبه ترتیب داد.

 

به روایت دفتر پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان ضمن قدردانی از سفر این سناتور «در شرایط دشوار کنونی برای مردم ارمنستان، بر اهمیت حمایت ایالات متحده برای غلبه بر مشکلات کنونی تاکید کرد».

 

پاشینیان در این دیدار «شراکت نزدیک موجود با ایالات متحده از جمله برای تقویت دموکراسی در ارمنستان، اجرای موثر اصلاحات و سایر موضوعات» را مهم خواند.

 

آرمن پرس خبر داد، گری پیترز در دیدار با پاشینیان «نسبت به وضعیت وخیم انسانی در ناگورنو-قره باغ (قره باغ کوهستانی) ابراز نگرانی و بر ضرورت ارسال کمک‌های بشردوستانه مانند غذا، دارو و سایر لوازم ضروری تاکید کرد».

 

این سناتور آمریکایی و هیات همراهش پیش از دیدار با پاشینیان از بخش‌هایی از مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان شامل استان‌های سیونیک بازدید داشت و «بر حمایت ایالات متحده از تمامیت ارضی ارمنستان تاکید کرد».

 

این سناتور ارشد دموکرات بعد از پایان سفر به ارمنستان و بازگشت به آمریکا با انتشار یک بیانیه، خواستار افزایش فعالیت و نقش آفرینی واشنگتن در مسائل مرتبط به ارمنستان و قره باغ شد.

 

در بیانیه پیترز آمده است: «من عمیقا نگران وضعیت وخیم انسانی در قره باغ کوهستانی هستم. این دیدار تأیید کرد که ما باید برای حفاظت از جان ارامنه و جلوگیری از پاکسازی قومی تلاش بیشتری انجام دهیم. افزایش کمک‌ها به مردم ارمنستان حیاتی است و ما باید کمک‌ها به (جمهوری) آذربایجان را متوقف و تحریم‌های هدفمندی را علیه رژیم علی‌ اف اعمال کنیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار