رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سخنگوی وزارت خارجه قطر: احتمال توافق میان تهران و واشنگتن افزایش یافته است

سخنگوی وزارت خارجه قطر: احتمال توافق میان تهران و واشنگتن افزایش یافته است سخنگوی وزارت خارجه قطر از افزایش احتمال دستیابی به توافق میان ایران و آمریکا سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر در سخنانی اعلام کرد که پس از توافق تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا احتمال دستیابی به توافق‌های جدید میان ۲ طرف افزایش یافته است.

الانصاری در رابطه با موضوع انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز ایران نیز گفت: توافق‌شده که موضوعات اختلافی موجود در پرونده هسته‌ای ایران به موضوعاتی کوچکتر شکسته شوند تا گفتگو پیرامون آن‌ها آسانتر شود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه با اشاره به نقش قطر در دستیابی به توافق میان تهران و واشنگتن گفت: وجود یک بستر انسانی در دوحه، گفتگو و دستیابی به توافق را آسانتر می‌کند.

الانصاری ضمن اشاره به موضع قطر در قبال توافق احتمالی ایران و آمریکا در زمینه موضوعات مرتبط با انرژی هسته‌ای افزود: ما در برهه زمانی پیش‌رو منتظر تحولات مثبت در این موضوع هستیم.

وی با اعلام مخالفت قطر نسبت به گسترش سلاح‌های اتمی در خاورمیانه تاکید کرد: باید این نوع سلاح‌ها از منطقه دور و نظام‌هایی که سلاح‌های اتمی در اختیار دارند خلع سلاح شوند. در رأس این نظام‌ها اسرائیل قرار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه با اشاره به نقش توافق تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا در توافق‌های احتمالی آینده گفت: تبادل زندانیان میان تهران و واشنگتن فضای بهتری را برای توافق کامل در رابطه با موضوع هسته‌ای به وجود آورد. / روسیا الیوم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار