۹۰ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور/ کاربران از 250 هزار اپلیکیشن استفاده می‌کنند-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

۹۰ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور/ کاربران از 250 هزار اپلیکیشن استفاده می‌کنند

معاون وزیر ارتباطات گفت: ۹۰ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور وجود دارد که ۷۰ میلیون آن از خدمات نسل ۳ و ۴ موبایل بهره می برد و ۲۵۰ هزار اپلیکیشن نیز از سوی کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۹۰ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور وجود دارد که ۷۰ میلیون آن از خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه بهره‌مند هستند، گفت: از یکسال پیش خدمات شرکت اپل برای کاربران ایرانی قطع شد و از ۲ ماه پیش نیز شرکت گوگل، ارائه خدمات روی گوشی‌های اندرویدی را با مشکل مواجه کرد. این مسئله زنگ خطری بود برای ما، تا بتوانیم با بومی‌سازی، سیستم عامل ملی را ایجاد کنیم تا در حوزه ارتباطات مورد تعرض قرار نگیریم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح وضعیت شاخص‌های ارتباطی کشور اظهار داشت: امروز تمامی شهرها، ۳۰ هزار روستا و ۳۰ هزار کیلومتر از راههای ارتباطی کشور از پوشش نسل سوم و چهارم تلفن همراه بهره‌ می برند.

 

فلاح جوشقانی با بیان اینکه ارائه خدمات زیرساختی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محرک توسعه بوده و اشتغال و کارآفرینی قابل توجهی را در کشور فراهم آورده است، سیاست اصلی وزارت ارتباطات را ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در کشور و توسعه آنها دانست و گفت: رشد شاخص‌های حوزه تلفن همراه کشور از مصادیق توسعه به شمار می‌رود.

 

وی ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور را ۱۲۰ درصد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۲۵۰ هزار برنامه کاربردی (اپلیکیشن ) فعال در کشور وجود دارد که آمار خیره‌کننده‌ای است و اهمیت این حوزه را نشان می‌دهد که با ایجاد بسترهای ارائه خدمات و اشتغال‌زایی، کشور را در مسیر توسعه قرار داده است.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اجرای طرح رجیستری را در راستای دولت الکترونیک عنوان کرد و گفت: این طرح در جهت شفاف‌سازی و زیربنای کار سالم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیری می‌شود؛ این طرح با مشارکت و همراهی گمرک، وزارت صمت و اپراتورهای تلفن همراه دنبال می‌شود تا ضمن اطلاع از فرآیند کالاهای وارداتی، از قاچاق تلفن همراه نیز جلوگیری شود.

 

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: در چارچوب طرح رجیستری تلفن همراه با همکاری و اتصال دستگاهها و نهادهای مسئول در حوزه گوشی‌های موبایل، بدون مداخله فیزیکی و قضایی از سرویس‌دهی به گوشی‌های قاچاق جلوگیری می‌شود.

 

وی اظهار داشت: از پایان اردیبهشت‌ ماه امسال برای رفع مشکلات واردات گوشی با اتصال سامانه مسافربری به سامانه گذرنامه، مسافرانی که به طور قانونی وارد کشور می‌شوند می‌توانند یک دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کرده و آن را در سامانه مسافری ثبت کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده