دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تاکید کرملین بر تامین زندگی عادی برای کسانی که از قره‌باغ می‌روند

سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه روسیه اوضاع را بعد از اعلامیه انحلال جمهوری خودخوانده قره‌باغ زیر نظر دارد، گفت که صلح‌بانان روس به کمک به مردم این منطقه ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) به تصمیم جمهوری خود‌خوانده قره‌باغ کوهستانی برای انحلال واکنش نشان داد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت روسیه به اعلامیه انحلال جمهوری خودخوانده قره‌باغ توجه کرده و اوضاع را به دقت زیر نظر دارد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: « اول از همه، جنبه انسانی و بشردوستانه، مهمترین نکته باید باشد. نیروهای حافظ صلح ما به کمک به مردم قره‌باغ ادامه می‌دهند، بسیاری از مردم اکنون تمایل دارند که به سمت ارمنستان بروند، از آنها حمایت می‌شود».

 

سخنگوی کرملین با تاکید بر اینکه متن منتشرشده به لزوم توجه به توافقات موجود درباره ادغام مجدد جمعیت اشاره دارد، تصریح کرد: «روسیه بارها گفته که در تمامی تماس‌ها با باکو به جنبه‌های بشردوستانه توجه خواهد کرد».

 

طبق این گزارش، پسکوف در ادامه گفت که مأموریت اصلی اکنون حفظ شرایط زندگی عادی برای کسانی است که تصمیم دارند منطقه قره‌باغ کوهستانی را ترک کنند.

 

به نوشته اسپوتنیک، وی سپس گزارش‌های رسانه‌ای درباره احتمال سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به ارمنستان در آینده نزدیک را تکذیب کرد.

 

این مقام روس درباره تقدیر پارلمان کانادا از یک نظامی اوکراینی نازی نیز گفت که بسیار مهم است دولت اُتاوا از شرم و ننگی که در پارلمان این کشور به پا شد درس بزرگی بگیرد و به طرح‌های ضدفاشیستی بپیوندد.

 

پسکوف ضمن اشاره به تداوم عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، اظهار داشت که مسکو در وضعیت جنگ ترکیبی علیه خود قرار دارد به همین دلیل افزایش هزینه‌های نظامی ضروری است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «مشخص است که چنین افزایش [بودجه نظامی] کاملاً ضروری است زیرا ما در وضعیت جنگ ترکیبی قرار داریم. ما به عملیات نظامی ویژه ادامه می‌دهیم و این مستلزم هزینه‌های بالایی است»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار