به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود اینکه ماههای محرم و صفر به پایان رسیده و بازار طلا و سکه به رسم سالهای گذشته باید با افزایش تقاضا همراه شود، اما این هفته بازار راکد بود و کاهش ۵۰ دلاری انس جهانی طلا نیز به افت قیمت در بازار فلز زرد دامن زد.
گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش انس جهانی طلا با رقم ۱۸۸۹ دلاری در حال معامله است.
برخی از فعالان بازار فلز زرد معتقدند تقاضا در بازار طلا نسبت به ایام محرم کمی بهتر شده است. آنها دلیل اصلی ثبات در بازار فلز زرد را نوسانات محدود قیمت دلار میدانند و معتقدند اگر دلار کاهشی شود انتظار اینکه تقاضا در بازار طلا افزایش داشته باشد، وجود دارد.
تحلیلگران بازارهای مالی کاهش قیمت سکه و طلای آبشده را بیشتر از دلار میدانند و معتقدند این دو بازار به مرزهای حمایتی میان مدتی رسیدهاند و در نقطه حساسی قرار دارند.
در هفتهای که گذشت اخبار مساعد در بیشتر روزها توانست روند بازارهای مالی به ویژه طلا و سکه را نزولی کند. اما در دو روز پایانی هفته نخست مهر، اخبار مربوط به وضع تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا به بهانههای حمایت از برنامه پهپادی ایران توانست روند قیمت در بازار دلار و متعاقب آن طلا و سکه را به نفع افزایشیهای بازار بچرخاند و اندکی صعودی کند.
دیروز ۶ مهر قیمت سکه امامی افزایش داشت. این قطعه با قیمت ۲۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان معامله شد و رشد ۱۵۰ هزار تومانی داشت. سکه بهار نیز با قیمت ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد و ۱۰۰ هزار تومان گران شد.
دیروز سکههای نیم و ربع هر یک رشد ۵۰ هزار تومانی داشتند و به ترتیب با قیمت ۱۴ میلیون و ۹۰۰ و ۹ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان معامله شدند.
روز گذشته سکه گرمی قیمت پنج میلیون و ۷۵۰ هزار تومان معامله شد و تنها قطعهای بود که تغییر قیمتی نداشت.
روز پنجشنبه قیمت طلا برخلاف افزایش قیمت سکه کاهش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۱۲ هزار تومانی با رقم ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز کاهش نزدیک به سه هزار تومانی داشت و به رقم دو میلیون و ۲۸۵ هزار تومان رسید./تجارت نیوز