ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

مقر فرماندهی شبه‌نظامیان سعودی در مرز یمن موشک‌باران شد

ارتش یمن و انصارالله مقر فرماندهی عناصر مزدور وابسته به ائتلاف سعودی در یکی از محورهای استان حجه واقع در شمال غربی یمن را هدف حمله چند موشک قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای ارتش یمن و انصارالله روز چهارشنبه مقر فرماندهی شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در یکی از جبهه‌های استان حجه واقع در شمال غربی یمن را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

 

یک منبع نظامی یمن در این رابطه خبر داد که «یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله روز چهارشنبه با شلیک چند فروند موشک،‌ مقر فرماندهی مزدوران در غرب محور حیران استان حجه را هدف قرار داد».

 

منبع یمنی به شبکه المسیره گفت که در این حملات موشکی، شماری از شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف متجاوز کشته و یا زخمی شدند.

نیروهای یمنی دیروز (سه شنبه) نیز پایگاه‌های ائتلاف سعودی در شرق منطقه حیران را هدف قرار دادند که در پی آن ده‌ها نفر از عناصر مزدور کشته و زخمی شدند.

 

نیروهای یمنی روز چهارشنبه همچنین یک خودروی زرهی ائتلاف سعودی در استان البیضاء واقع در مرکز یمن را هدف قرار دادند.

حملات ائتلاف سعودی علیه یمن از مارس سال 2015 تاکنون ادامه دارد و طی این مدت هزاران نفر از مردم این کشور کشته و یا زخمی شده‌اند.

 

وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن روز چهارشنبه تازه‌ترین آمار مربوط به تعداد تلفات جنگ یمن را اعلام کرد و گفت که «از ابتدای آغاز جنگ یمن بیش از 140 هزار یمنی کشته و زخمی شده‌‌اند . طی این پنج سال، ۷۰۰ مرکز درمانی و بیمارستان نیز به طور کامل یا بخشی از آن تخریب شده است».

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار