شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

تعویق حقوق کارگر ممنوع!/ اولویت کارفرما باید پرداخت حقوق کارگر باشد

تعویق حقوق کارگر ممنوع!/ اولویت کارفرما باید پرداخت حقوق کارگر باشد معاون وزیر کار گفت تمام زیرمجموعه‌های دولتی و خصوصی بر اساس دستور وزیر حق ندارند حتی یک روز حقوق کارگر را به تعویق بیندازند و در جایی دیگر هزینه کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  درحالی که تعدادی از کارگران از عدم پرداخت به موقع حقوق و دستمزد گلایه دارند که این مسئله در برخی از کارگاه ها مانند معدن بیشتر نمود دارد.

 

این روزها بحث دستمزد واقعیتی تلخ برای کارگران است. کمتر از خط فقر بیشتر از زندگی فلاکت‌بار. در این میان دست دولت و کارفرما با هم هماهنگ است و معمولاً‌ حقوق کارگران نادیده گرفته می شود. علیرغم تعیین تکلیف دستمزد برای کارگران برابر ماده 41قانون کار و ماده 86قانون تأمین اجتماعی برای بازنشستگان تحت پوشش تأمین اجتماعی با کمال تاسف مشاهده می‌شود، نه تنها دولت و کارفرما به قانون تمکین نمی‌کنند، بلکه با سلاح زور و همه‌ساله معیشت کارگران را به روزهای سخت پیوند می زنند.

 

حسین علی رعیتی فرد,‌معاون روابط کار وزارت کار گفته در 10 استان کشور که دارای معادن هستند تلاش بر این است که مانور ایمنی و حفاظت با هدف ارتقای ایمنی و حتی آموزش ایمنی در جهت کاهش حوادث ناشی از کار در معادن برگزار شود.

 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در بخش صنعت در 10استان و در 10استان دیگر نیز در بخش ساختمان برگزار می‌شود.

 

رعیتی‌فرد با اشاره به اینکه سالانه نزدیک به 700نفر کارگر در حوادث ناشی از کار فوت می‌کنند که این ضایعه بزرگی برای جامعه کار و تولید است، ادامه داد: تلاش داریم با کمک بازرسین کار، مسئولین ایمنی واحدهای تولیدی و کمیته‌های حفاظت فنی که در واحدها تشکیل شده‌اند بتوانیم هم خود ارزیابی انجام دهیم و هم به کمک بازرسین کار که نظارت عالیه دارند در حوزه ایمنی بتوانیم حفاظت فنی و ایمنی را در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی در سطح کشور افزایش دهیم.

 

وی با اشاره به بازدید امروز از معدن سوادکوه، افزود: کارگرانی که در حوزه معدن کار می‌کنند مشمول قانون سخت و زیان‌آور هستند و تلاش داریم که حق و حقوق کارگرانی که 20سال متوالی در معدن کار می‌کنند به‌صورت بازنشستگی مشاغل سخت و زیان‌آور برای آن‌ها لحاظ شود.

 

رئیس شورای عالی حفاظت فنی اظهار کرد: حوزه فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش معادن بحث صیانت از نیروی کار، شورای عالی حفاظت فنی و صیانت از منابع مادی کشور است که ما تلاش داریم با کمک دستگاه‌های دیگر آن را ارتقاء دهیم.

 

رعیتی‌فرد خاطرنشان ساخت: امسال به کنوانسیون مقاوله‌نامه 155سازمان بین‌المللی کار(ILO) با عنوان ایمنی و بهداشت کار پیوستیم که در آن همه دستگاه‌ها موظف هستند وظایفی را برای ارتقای ایمنی کار انجام دهند؛ از آموزش‌و‌پرورش و وزارت علوم گرفته که باید در دروس دانش‌آموزان و دانشجویان موضوعات ایمنی و بهداشت کار را بگنجانند تا سازمان ملّی استاندارد، صداوسیما و همه دستگاه‌های موظف طبق این مقاوله‌نامه و قانونی که در مجلس تصویب شد باید وظایف خود را انجام دهند.

 

وی در پایان گفت: امیدواریم که با کمک همه دستگاه‌ها و با محوریت وزارت کار بتوانیم ارتقای ایمنی را در کل کارگاه‌های کشور داشته باشیم.

 

معاون روابط کار وزارت تعاون گفت: وزیر کار همیشه دغدغه کارگران دارد و به تمام زیرمجموعه‌های دولتی و بخش خصولتی دستور داده که حق ندارید یک روز حقوق کارگر به تعویق بیندازید و در جایی دیگر هزینه کنید, الویت اول با کارگران است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار