مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

جزییات برگزاری آزمون کارشناسان استاندارد در سراسر کشور

جزییات برگزاری آزمون کارشناسان استاندارد در سراسر کشور اداره کل استاندارد استان تهران از برگزاری آزمون دریافت پروانه کارشناس رسمی استاندارد در سراسر کشور با حضور سه هزار و ۷۶۵نفر داوطلب خبر داد و اعلام کرد: در این آزمون از استان های تهران و البرز بیش از هزار و ۱۵۰ نفر شرکت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس ماده ۲۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران می‌تواند برای انجام وظایف خود، اشخاص حقیقی، حقوقی و تشکل‌های تخصصی ذی‌صلاح را به عنوان کارشناس رسمی استاندارد انتخاب و از آنها استفاده کنند که در دوره تحولی، سازمان در ارجاع و بکارگیری کارشناسان استاندارد، برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های جدیدی انجام شد.

آزمون دریافت پروانه کارشناس رسمی استاندارد که امروز (پنجشنبه) در چهار زمینه ارزیابی انطباق، استانداردسازی، اندازه‌شناسی و تایید صلاحیت برگزار شد، در بخش ارزیابی انطباق ۲ هزار و ۱۸۰ داوطلب برای صدور اولیه و ۴۴ داوطلب برای افزایش دامنه شرکت کردند.

براساس این گزارش، در موضوع استانداردسازی ۲ هزار و ۵۵ نفر داوطلب شرکت کردند که در صدور اولیه ۵۷ داوطلب برای افزایش دامنه شرکت کردند، در موضوع اندازه‌شناسی هم ۴۰۴ نفر برای صدور اولیه و در شاخه تایید صلاحیت ۹۳۶ نفر برای صدور اولیه و ۱۸ نفر برای افزایش دامنه در این آزمون شرکت کردند.

براساس اعلام اداره کل استاندارد استان تهران، کل شرکت‌کنندگان در این آزمون سه هزار و ۷۶۵ نفر شامل ۲ هزار و ۳۰۰ مرد و هزار و ۴۶۵ نفر زن هستند که از این تعداد ۹۴۷ نفر در استان تهران (۶۱۹ نفر مرد و ۳۲۸ نفر زن) و ۲۰۵ نفر استان البرز (۱۲۹ نفر مرد و ۷۶ نفر زن) هستند.

این آزمون اولین آزمون پس از ابلاغ روش اجرایی جدید از سوی سازمان ملی استاندارد ایران است که شرایط ثبت نام برای متقاضیان صدور اولیه و افزایش دامنه، پیش از این اعلام شده بود. برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون نوبت دوم نیز تا قبل از پایان سال جاری نیز در دست اقدام است.

براساس اعلام اداره کل استاندارد استان تهران، پاسخ آزمون ۱۰ تا ۱۵ روز پس از انجام آزمون اعلام می شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار