طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی

جزییات برگزاری آزمون کارشناسان استاندارد در سراسر کشور

جزییات برگزاری آزمون کارشناسان استاندارد در سراسر کشور اداره کل استاندارد استان تهران از برگزاری آزمون دریافت پروانه کارشناس رسمی استاندارد در سراسر کشور با حضور سه هزار و ۷۶۵نفر داوطلب خبر داد و اعلام کرد: در این آزمون از استان های تهران و البرز بیش از هزار و ۱۵۰ نفر شرکت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس ماده ۲۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران می‌تواند برای انجام وظایف خود، اشخاص حقیقی، حقوقی و تشکل‌های تخصصی ذی‌صلاح را به عنوان کارشناس رسمی استاندارد انتخاب و از آنها استفاده کنند که در دوره تحولی، سازمان در ارجاع و بکارگیری کارشناسان استاندارد، برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های جدیدی انجام شد.

آزمون دریافت پروانه کارشناس رسمی استاندارد که امروز (پنجشنبه) در چهار زمینه ارزیابی انطباق، استانداردسازی، اندازه‌شناسی و تایید صلاحیت برگزار شد، در بخش ارزیابی انطباق ۲ هزار و ۱۸۰ داوطلب برای صدور اولیه و ۴۴ داوطلب برای افزایش دامنه شرکت کردند.

براساس این گزارش، در موضوع استانداردسازی ۲ هزار و ۵۵ نفر داوطلب شرکت کردند که در صدور اولیه ۵۷ داوطلب برای افزایش دامنه شرکت کردند، در موضوع اندازه‌شناسی هم ۴۰۴ نفر برای صدور اولیه و در شاخه تایید صلاحیت ۹۳۶ نفر برای صدور اولیه و ۱۸ نفر برای افزایش دامنه در این آزمون شرکت کردند.

براساس اعلام اداره کل استاندارد استان تهران، کل شرکت‌کنندگان در این آزمون سه هزار و ۷۶۵ نفر شامل ۲ هزار و ۳۰۰ مرد و هزار و ۴۶۵ نفر زن هستند که از این تعداد ۹۴۷ نفر در استان تهران (۶۱۹ نفر مرد و ۳۲۸ نفر زن) و ۲۰۵ نفر استان البرز (۱۲۹ نفر مرد و ۷۶ نفر زن) هستند.

این آزمون اولین آزمون پس از ابلاغ روش اجرایی جدید از سوی سازمان ملی استاندارد ایران است که شرایط ثبت نام برای متقاضیان صدور اولیه و افزایش دامنه، پیش از این اعلام شده بود. برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون نوبت دوم نیز تا قبل از پایان سال جاری نیز در دست اقدام است.

براساس اعلام اداره کل استاندارد استان تهران، پاسخ آزمون ۱۰ تا ۱۵ روز پس از انجام آزمون اعلام می شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha