استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

امیر خلبان محمود ضرابی به یاران شهیدش پیوست

امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز محمود ضرابی، صبح امروز به علت بیماری، دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز محمود ضرابی، صبح امروز (شنبه، ۸ مهرماه) به علت بیماری، دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

 

مرحوم امیر سرتیپ دوم محمود ضرابی در ۲۳ اسفند سال ۱۳۲۵ در کرمان متولد شد و در سال ۱۳۴۶ وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش شد و پس از طی دوره خلبانی F-۴ در آمریکا، سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت.

 

وی که همزمان با آغاز دفاع مقدس، معاونت عملیات پایگاه ششم شکاری بوشهر را برعهده داشت در عملیات مهمی همچون انتقام، کمان ۹۹، مروارید، شبح ۱ و ۲ و ۳ حضوری فعال و اثرگذار داشت.

 

امیر سرتیپ دوم ضرابی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، دوره معلم خلبانی فانتوم را در آمریکا گذراند و در سال 1360 اولین مرکز آموزش جنگنده اف4 را در ایران راه اندازی کرد.

 

وی فرماندهی گردان ۶۱ و جانشینی معاون عملیات پایگاه بوشهر را نیز برعهده داشته و به مدت سه سال نیز به عنوان وابسته نظامی ایران در چین مشغول بوده است.

 

مرحوم ضرابی در سال های اخیر با راه اندازی کانون خلبانان ایران، به عنوان دبیر این کانون به دنبال ثبت خاطرات خلبانان جنگ و انتقال تجربیات آنان به نسل جدید بود.

 

امیر سرتیپ دوم ضرابی طی روزهای اخیر در پی شدت‌گیری ناگهانی بیماری سرطان در بیمارستان بستری و امروز شنبه ۸ مهر دعوت حق را لبیک و برای همیشه آسمانی شد.

 

مراسم تشییع آن مرحوم فردا یکشنبه ساعت 7:30 با حضور فرماندهان، مسئولان، همرزمان، خانواده معظم شهدا و ... در ستاد نیروی هوایی ارتش برگزار خواهد شد./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار