جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

دولت آمریکا موقتاً از تعطیلی گریخت

دولت آمریکا موقتاً از تعطیلی گریخت مجلس سنای آمریکا با ۸۸ رأی موافق و ۹ رأی مخالف، طرحی را تصویب کرد که به‌صورت موقت از تعطیلی دولت این کشور به‌مدت ۴۵ روز جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از مجلس نمایندگان آمریکا، قانونگذاران مجلس سنای این کشور نیز طرح موقت برای جلوگیری از تعطیلی دولت را تصویب کردند تا کاخ سفید «جو بایدن» فعلا برای یک ماه و نیم از خطر بگریزد.

 

سناتورهای آمریکایی بامداد یکشنبه بر سر طرحی رأی‌گیری کردند که بودجه موقتی را به‌مدت ۴۵ روز در اختیار دولت این کشور قرار می‌دهد تا با آن ادارات و سازمان‌های دولتی را باز نگاه دارد.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، در حالی که کمتر از ۴ ساعت به تعطیلی دولت آمریکا باقیمانده بود، قانونگذاران مجلس سنا با ۸۸ رأی موافق و ۹ رأی مخالف، این طرح موقت کمک مالی را تصویب کردند.

 

با این حال تعطیلی بخشی از دولت فدرال آمریکا در صورتی که کنگره قبل به توافقی بر سر بودجه سال جدید نرسد، ممکن است از اول اکتبر آغاز شود. این امر به دلیل اختلاف نظر بین دولت و قانونگذاران آمریکایی در مورد حجم و اقلام بودجه با مشکل مواجه شده است.

 

طبق گزارش‌ها، کاخ سفید جمهوری‌خواهان را به امتناع از همکاری متهم کرده و اقلیت جمهوری‌خواه در سنا و اکثریت مجلس نمایندگان با اقدامات مقامات دولت از جمله در حل بحران مرزی موافق نیستند.

 

یکی دیگر از موانع تصویب بودجه آمریکا، گنجاندن کمک مالی برای اوکراین است. چندین نماینده کنگره تاکید دارند تا زمانی که بودجه شامل تخصیص مبلغی برای رژیم کی‌یف باشد، به تصویب آن رای منفی خواهند داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار