آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

چگونه مبتلا به آنفولانزا نشویم؟

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: شستشوی دست‌ها و استفاده از میوه از جمله راهکارهای جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا محسوب می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرشید رضایی، سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در برنامه صبح بخیر ایران حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه گفت‌وگو کند. وی در این برنامه از آنفولانزا و توصیه‌های مربوط به آن سخن گفت.

 

رضایی اظهار داشت: بیماری آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که افراد از ابتدای زندگی در معرض ابتلا به آن قرار دارند. در اکثر اوقات به واسطه واکنش مناسب بدن انسان، بیماری به صورت خفیف خواهد بود. اما در برخی افراد، سیستم دفاعی به تقویت بیشتری نیاز دارد و آنجاست که نقش واکسن پررنگ می‌شود.

 

وی افزود: کارمندان مراکز پزشکی و دامپزشکان در اولیت دریافت واکسن آنفولانزا دارند. در کنار آن‌ها سالمندانی که بیماری‌های متعدد زمینه‌ای دارند و کسانی که به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن دارو مصرف می‌کنند نیز به واکسن نیاز دارند. همچنین کسانی که سیستم ایمنی آن‌ها هنوز خوب تکامل پیدا نکرده است، از جمله کودکان و به خصوص کودکان زیر 5 سال و در کنار آن‌ها خانم‌های باردار به دلیل آسیب‌پذیر بودنشان، باید واکسن آنفولانزا را دریافت کنند.

 

رضایی اظهار داشت: افرادی که به بیماری‌هایی از جمله دیابت تیپ دو پیشرفته مبتلا هستند نیز باید واکسن را دریافت کنند. برخی از بیماری‌ها ظاهرا به سیستم ایمنی مرتبط نیست، مانند کسانی که به مشکلات حافظه‌ای مبتلا بوده یا قطع نخاع دارند نیز باید واکسینه شوند. البته باید در نظر داشت که همه افراد می‌توانند واکسن آنفولانزا را دریافت کنند، اما این افراد در اولویت هستد.

 

وی در مورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا گفت: به طور معمول ماسک زدن همه افراد جامعه تا زمان اخطار و اعلام شرایط از سیستم بهداشتی، توصیه نمی‌شود. به غیر از آن شست‌وشوی دست‌ها و استفاده از میوه‌های مفید برای پیشگیری از آنفولانزا توصیه می‌شود.

 

رضایی درمورد تفاوت واکسن‌های ایرانی و خارجی گفت: در این مورد تنها نکته مهم این است که واکسن مذکور مورد تایید سازمان غذا و دارو باشد. زمانی که سازمان غذا و دارو یک واکسن را، چه ایرانی و چه خارجی، تایید می‌کند، مردم می‌توانند به آن اعتماد کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده