ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

چگونه مبتلا به آنفولانزا نشویم؟

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: شستشوی دست‌ها و استفاده از میوه از جمله راهکارهای جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا محسوب می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرشید رضایی، سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در برنامه صبح بخیر ایران حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه گفت‌وگو کند. وی در این برنامه از آنفولانزا و توصیه‌های مربوط به آن سخن گفت.

 

رضایی اظهار داشت: بیماری آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که افراد از ابتدای زندگی در معرض ابتلا به آن قرار دارند. در اکثر اوقات به واسطه واکنش مناسب بدن انسان، بیماری به صورت خفیف خواهد بود. اما در برخی افراد، سیستم دفاعی به تقویت بیشتری نیاز دارد و آنجاست که نقش واکسن پررنگ می‌شود.

 

وی افزود: کارمندان مراکز پزشکی و دامپزشکان در اولیت دریافت واکسن آنفولانزا دارند. در کنار آن‌ها سالمندانی که بیماری‌های متعدد زمینه‌ای دارند و کسانی که به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن دارو مصرف می‌کنند نیز به واکسن نیاز دارند. همچنین کسانی که سیستم ایمنی آن‌ها هنوز خوب تکامل پیدا نکرده است، از جمله کودکان و به خصوص کودکان زیر 5 سال و در کنار آن‌ها خانم‌های باردار به دلیل آسیب‌پذیر بودنشان، باید واکسن آنفولانزا را دریافت کنند.

 

رضایی اظهار داشت: افرادی که به بیماری‌هایی از جمله دیابت تیپ دو پیشرفته مبتلا هستند نیز باید واکسن را دریافت کنند. برخی از بیماری‌ها ظاهرا به سیستم ایمنی مرتبط نیست، مانند کسانی که به مشکلات حافظه‌ای مبتلا بوده یا قطع نخاع دارند نیز باید واکسینه شوند. البته باید در نظر داشت که همه افراد می‌توانند واکسن آنفولانزا را دریافت کنند، اما این افراد در اولویت هستد.

 

وی در مورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا گفت: به طور معمول ماسک زدن همه افراد جامعه تا زمان اخطار و اعلام شرایط از سیستم بهداشتی، توصیه نمی‌شود. به غیر از آن شست‌وشوی دست‌ها و استفاده از میوه‌های مفید برای پیشگیری از آنفولانزا توصیه می‌شود.

 

رضایی درمورد تفاوت واکسن‌های ایرانی و خارجی گفت: در این مورد تنها نکته مهم این است که واکسن مذکور مورد تایید سازمان غذا و دارو باشد. زمانی که سازمان غذا و دارو یک واکسن را، چه ایرانی و چه خارجی، تایید می‌کند، مردم می‌توانند به آن اعتماد کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار