ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

شمال خنک تر می شود

شمال خنک تر می شود مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در سواحل دریای خزر و دامنه‌های البرز مرکزی و کاهش ۳ تا ۸ درجه‌ای دما در شمال کشور خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در سواحل دریای خزر و دامنه‌های البرز مرکزی و کاهش ۳ تا ۸ درجه‌ای دما در شمال کشور خبرداد.

 

وظیفه در مورد آخرین وضعیت شرایط جوی اظهارکرد: تحلیل نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی نشان می‌دهد که امروز پنج‌شنبه (۷شهریورماه) در سواحل دریای خزر، دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های البرز، تهران، سمنان و برخی مناطق شمال شرق و شمال غرب کشور ابرناکی و بارش باران گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

وی با بیان این‌که طی روزهای جمعه و شنبه (۸ و ۹ شهریورماه) به همراه نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل، بارش در گیلان، اردبیل، دامنه‌های البرز در استان‌های زنجان و گیلان و در شمال غرب تقویت می‌شود، اظهار کرد: در شرق سواحل و دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان بارش پراکنده، گاهی رعد و برق خواهیم داشت و دوشنبه (۱۱ شهریور) بارش خفیف در این مناطق ادامه خواهد داشت.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ادامه داد: روز سه‌شنبه (۱۲شهریور ماه) فقط در سواحل دریای خزر و دامنه‌های البرز مرکزی بارش پراکنده رخ خواهد داد. امروز و فردا (۷ و ۸ شهریورماه) سواحل شرقی و شنبه (۹ شهریورماه) سواحل غربی دریای خزر مواج خواهد بود و طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۰ و ۱۱شهریورماه) در نیمه غربی سواحل ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد و در شرق سواحل دریای خزر و شمال غرب کشور ۳ تا ۶ درجه سانتیگراد کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: تا اواسط هفته آینده وزش باد شدید در نوار شرقی به‌ویژه در منطقه زابل و شرق کرمان افزایش می‌یابد و احتمال وقوع پدیده گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در منطقه زابل دور از انتظار نیست و در دوشنبه (۱۱شهریورماه) در خوزستان و شمال خلیج فارس نیز وزش باد شدید رخ خواهد داد.

 

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در مورد وضعیت هوای تهران نیز با بیان این‌که در روز جمعه (۸ شهریورماه) شاهد آسمانی ابری و گاهی وزش باد خواهیم بود، گفت: آسمان فردا و پس فردا (۸ و ۹ شهریورماه) صاف گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و بیشترین دما در این دو روز ۳۴ درجه سانتیگراد خواهد بود و فردا کمترین دما ۲۳ درجه سانتیگراد و پس فردا ۲۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار