تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم است

۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم است نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن اعتراض نسبت به کمبود معلم و خالی ماندن کلاس‌های درس در کشور، گفت: با وجود آغاز سال تحصیلی در کشور، اما ما شاهد آن هستیم که ۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد وحیدی نماینده بجنورد، مانه، سملقان و جاجرم در نشست علنی امروز مجلس در تذکری شفاهی در خصوص کمبود معلوم در مدارس کشور گفت: با وجود آغاز سال تحصیلی، اما ما شاهد آن هستیم که ۲۳ هزار کلاس درس در کشور فاقد معلم بوده است. با وجود اینکه مجوز استفاده از معلمان بازنشسته در قانون داده شده است.

وی با اشاره به اینکه وزیر مصوبه‌ای اخذ کرده تا به بازنشستگان ۲۴ ساعته کلاس داده شود، افزود: اکنون بازنشستگان از این موضوع استقبال نمی‌کنند و فعالیتی در مدارس بر عهده ندارند، زیرا ۲ سال است که پاداش خود را دریافت نکرده‌اند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه قانون مهرآفرین در مجلس مصوب شده، اما از سال گذشته اجرایی نشده است، تصریح کرد: به خرید خدماتی‌ها اجازه حضور در کلاس درس را نمی‌دهند، در واقع از ۲۲ هزار نفر که چهار هزار نفر از آن‌ها معلم شده‌اند، بقیه بلاتکلیف هستند و اجازه حضور در کلاس درس را ندارند.

وحیدی در پایان ضمن اشاره به موضوع ساماندهی نیرو‌های غیررسمی آموزش و پرورش که با ۱۰۰ امضا در دستور کار مجلس بود، اظهار کرد: طی چند ماه گذشته اجازه داده نشد که این طرح در دستور کار قرار گیرد؛ البته ما نیز پیش‌بینی می‌کردیم که در مهرماه ۱۴۰۲ چه بلایی بر سر کلاس‌های درس می‌آید.

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر این نماینده و با اشاره به این نکته مهم که در این روز‌ها از نمایندگان پیگیری می‌شود گفت: بنده شخصاً این موضوع را پیگیری می‌کنم و شخص وزیر آموزش و پرورش نیز حتما به این موضوع توجه کند، زیرا اولویت اول مدارس و تشکیل کلاس است و دانش آموزان نباید از درس عقب بیفتند.

لازم به ذکر است، مصطفی نخعی نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه علنی روز گذشته نسبت به کمبود معلم در مناطق محروم معترض بوده و گفته است: «در هفته دوم مهر قرار داریم و تکمیل ظرفیت بلاتکلیفی بسیاری از دانش آموزان و خانواده‌ها را همراه دارد. در کنار آن کمبود معلم علی الخصوص در مناطق محروم به شدت مشکل آفریده است و این درحالی است که سازمان سنجش نتایج آزمون آموزگاری آموزش و پرورش را دیر اعلام کرد.» / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار